Pokemon Unite meer dan 50 miljoen downloads

Pokemon Unite meer dan 50 miljoen downloads

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat Pokemon Unite een nieuwe enorme mijlpaal heeft bereikt op Nintendo Switch. Op 6 december 2021 overschreed de titel 50 miljoen downloads. Om dit te vieren worden 2000 Aeos-tickets gratis uitgedeeld aan elke gebruiker die inlogt tussen 9 december 2021 en 31 januari 2022.

Over Pokemon Unite

Samen een team vormen en de tegenstander verslaan in Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel!

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island om te strijden in Unite Battles! In Unite Battles nemen trainers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd. Teamwerk is essentieel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, een level omhoog gaan, je eigen Pokémon evolueren en werken om te voorkomen dat het andere team punten scoort. Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Belangrijkste kenmerken:

  • BATTLE IN STYLE: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, en er komen regelmatig nieuwe stijlen bij!
  • UNITE MOVES: Ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.
  • RANG UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!
  • COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame Trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • PLATFORM-VERSCHILLEND SPELEN: daag trainers van over de hele wereld uit om gevechten te verenigen op het Nintendo SwitchTM-systeem of op een compatibel mobiel apparaat dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.