Pokemon Unite – Mew, Dodrio en Scizor

Pokemon Unite – Mew, Dodrio en Scizor

Mew, Dodrio en Scizor voegen zich binnenkort bij Pokemon Unite. Ze behoren tot de nieuwe personages die zijn getoond. In september zullen ze alle drie meedoen.

video
play-rounded-fill

Op 2 september is Mew de eerste act. Dan, op 14 september, zien we Dodrio. Scizor komt op 28 februari aan.

Pokemon Unite – Er komen nieuwe dingen aan

Mew heeft meer bewegingen die hij kan leren dan welke andere Pokemon dan ook. Het kan ook bewegingen vergeten en opnieuw leren in het midden van een gevecht. Spelers kunnen muurschilderingen oppakken zodat ze als Mew kunnen vechten.

De Legacy Trainer Showdown werd ook getoond voor Pokemon Unite. In deze modus kunnen spelers het opnemen tegen krachtige legacy-trainers van verschillende generaties. Tussen 9 september en 6 oktober zal dit gebeuren.

Vergeet niet dat de game ook een nieuw slagveld heeft, genaamd Theia Sky Ruins. Er zullen hier veel legendarische Pokemon zijn.

Over Pokemon Unite

Doe mee met trainers van over de hele wereld terwijl ze strijden in Unite Battles op Aeos Island. Trainers nemen het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten in Unite Battles om te zien wie de meeste punten kan scoren in de gegeven tijd. Teamwerk is belangrijk omdat jij en je teamgenoten het opnemen tegen wilde Pokémon, een level omhoog gaan en je partner-Pokémon evolueren, en proberen de Pokémon in het andere team uit te schakelen zodat ze geen punten kunnen scoren. Stel je teamwerk op de proef en win!

• BATTLE IN STYLE: draag Holowear naar het veld en zie er op je best uit! Trainers kunnen hun Pokémon in holografische kleding kleden dankzij een speciale technologie gemaakt met Aeos-energie. Er komen voortdurend nieuwe stijlen uit.

• UNITE MOVES: gebruik Unite Moves om te laten zien hoe krachtig je Pokémon werkelijk is. Gebruik deze gloednieuwe Pokémon-moves, die alleen tijdens Unite Battles kunnen worden gebruikt, om zelfs de ergste situaties te keren.

• MOVE UP: Wil je laten zien hoe goed je bent? Doe mee met gerangschikte wedstrijden om punten te verdienen en hoger op het wereldwijde klassement te komen.

• COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de beste Trainers weten dat communicatie de sleutel is tot het succes van hun team. Gebruik signalen, snelle chat en, voor het eerst in een Pokémon-game, voicechat om met je team te praten en synchroon te blijven.

• CROSS-PLATFORM PLAY: Dankzij de platformonafhankelijke ondersteuning kun je met Trainers van over de hele wereld spelen op het Nintendo SwitchTM-systeem of op een compatibele smartphone. Trainers kunnen hun voortgang eenvoudig synchroniseren tussen hun Nintendo Switch en mobiele apparaten door hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account te gebruiken.