Pokemon Unite – Mew Trailer

Pokemon Unite – Mew Trailer

The Pokemon Company heeft een trailer gepost met de volgende speelbare Pokemon die aan Pokemon Unite wordt toegevoegd.

De mythische Mew wordt een speelbaar personage op 2 september 2022, zoals een paar weken geleden werd aangekondigd. De trailer laat ons meer zien over hoe de 151e Pokemon vecht en welke bewegingen en vaardigheden hij heeft.

video
play-rounded-fill

Over Mew

Mew, een New Species Pokémon, kan zich nu bij je team voegen in Pokémon UNITE en met jou naar Aeos Island gaan. Je kunt deze mysterieuze Ranged Attacker krijgen zonder dat je Aeos-munten of Aeos-edelstenen hoeft te betalen als je deelneemt aan Mew’s Mural Challenge, een speciaal evenement in het spel dat op 2 september 2022 begint.

Je kunt punten verdienen door in te loggen, te vechten en gevechten te winnen, en door andere dingen in het spel te doen. Als je genoeg punten hebt, kun je alle zes de muurschilderingen kopen en Mew’s Unite-licentie krijgen. Dit speciale evenement eindigt op 12 oktober 2022. Op dat moment wordt Mew’s Unite-licentie verkocht voor 12.000 Aeos-munten in de Unite Battle Committee-winkel. Tijdens het evenement kunnen spelers de Mew’s Unite-licentie niet kopen in de Unite Battle Committee-winkel, maar ze zullen wel sneller door de Mew’s Mural Challenge kunnen gaan door Aeos-edelstenen te gebruiken.

DE BASIS VAN MEW

Mew krijgt elke keer dat hij een zet doet een boostteller. De meeste tellers die kunnen worden opgeslagen zijn drie. Wanneer Mew drie boost-tellers heeft, wordt de volgende basisaanval een boost-aanval die alle boost-tellers gebruikt en een bal van psychische energie naar een vijandige Pokémon stuurt. De bal van psychische energie richt meer schade aan naarmate hij verder gaat.

Synchroniseren is een vaardigheid van Mew die ervoor zorgt dat het en bondgenoten in de buurt korte tijd sneller bewegen wanneer Mew een aanval gebruikt. Als Mew level 5 is, kun je het Move Reset-pictogram gebruiken om Mew’s bewegingen te resetten en nieuwe te leren. Wanneer dit pictogram wordt gebruikt, wordt het afgekoeld. De afkoelperiode van Move Reset wordt korter elke keer dat Mew knock-out gaat, een Pokémon van het andere team helpt of een doelpunt maakt. Wanneer je Move Reset gebruikt, kan Mew’s Unite Move eerder weer worden gebruikt.