Pokemon Unite Mobile – 2,5 miljoen+ pre-registraties, Pikachu Unite-licentie ontgrendeld

Pokemon Unite Mobile – 2,5 miljoen+ pre-registraties, Pikachu Unite-licentie ontgrendeld

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat pre-registraties voor Pokemon Unite op mobiel weer een belangrijke mijlpaal heeft bereikt.

Vanaf 26 augustus zijn de pre-registraties voor Pokemon Unite de 2,5 miljoen gepasseerd. Dit betekent dat de Unite-licentie voor Pikachu en 1000 Aeos-tickets gratis worden uitgedeeld aan alle spelers die zich mobiel aanmelden bij de game. Spelers die de Pikachu-licentie al hebben ontgrendeld, ontvangen in plaats daarvan Aeos-munten.

Spelers op Nintendo Switch kunnen deze beloningen ook claimen door hun account aan de mobiele versie te koppelen.

Er komt nog meer

De volgende mijlpaal die moet worden bereikt, is de mijlpaal van 5 miljoen, waarmee een unieke festivalholowear voor Pikachu wordt ontgrendeld.

Over Pokemon Unite

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island om te strijden in Unite Battles! In Unite Battles nemen trainers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd.

Teamwerk is essentieel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, je partner-Pokémon een hoger niveau gaan halen en laten evolueren, en de Pokémon van het andere team uitschakelen om te voorkomen dat ze punten scoren. Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Functies

  • BATTLE IN STYLE: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, en er verschijnen regelmatig nieuwe stijlen!
  • UNITE MOVES: Ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.
  • RANG UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!
  • COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame Trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • PLATFORM-VERSCHILLEND SPELEN: speel met trainers over de hele wereld op het Nintendo Switch™-systeem of op een compatibele smartphone (beschikbaar in september) dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.