Pokemon Unite – Onaangekondigde nieuwe Pokemon

Pokemon Unite – Onaangekondigde nieuwe Pokemon

De bestaande selectie van Pokemon Unite, we weten dat Blastoise en Gardevoir zullen worden uitgebreid, en er zullen er later nog veel meer worden toegevoegd.

Dataminers hebben nog een nieuwe Pokemon ontdekt die binnenkort naar de game komt, een die nog officieel moet worden aangekondigd door The Pokemon Company en Tencent. De datamined informatie bevat naar verluidt ook de rol van de Pokemon, evenals zijn potentiële moveset.

Gedatamineerde Pokemon

De datamined Pokemon is niemand minder dan Blissey, de Happiness Pokemon en de geëvolueerde vorm van Chansey. Volgens de details gedocumenteerd door de Franse fansite Pokekalos, is Blissey een Support type Pokemon die begint als Chansey, en de volgende bewegingen en vaardigheden heeft in Pokemon Unite (vertaling gedeeld door u/treeblingcalf):

Bekwaamheid: natuurlijke remedie. Verwijdert statuseffecten en gaat op cooldown.

Verhoogde aanval richt meer schade aan.

Vaardigheid 1: Pond. Brengt schade toe en vertraagt.
Vaardigheid 2: Heal Pulse. Genees bondgenoten overuren.

Lv4-upgrade: Egg Bomb. AOE-skillshot met terugslag. + Vertraagt ​​vijanden.

Of helpende hand. Verhoog de bewegingssnelheid en aanvalssnelheid van een bondgenoot. Verhoogt aanvallen wanneer de duur eindigt. + Versterkte aanvallen richten meer schade aan.

Lv6-upgrade: zacht gekookt. Stapel maximaal drie eieren en gooi ze naar je bondgenoten om ze en jezelf te genezen. + Verhoog het aantal eieren met 1.

Of genees Bell. CC verwijderd en voor korte tijd CC-immuun geworden. Doelen op een bondgenoot. + Geeft een schild.

Verenigen beweging: gelukzaligheid? Springt naar een bondgenoot, scherm ze af en boost hun atk en sp. atk. Blissey neemt een deel van de schade die aan de bondgenoot Pokemon is toegebracht. Gebruikt op vijand, slaat de beweging terug.


En hoewel dit één Pokemon is, kunnen er meer volgen, want het is Pokemon toch?Pokemon Unite‘s existing roster, we know will be expanding Blastoise and Gardevoir, with many more to be added afterwards.