Pokemon Unite – Onderhoud 21 September

Pokemon Unite – Onderhoud 21 September

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat er serveronderhoud komt voor Pokemon Unite. Het spel ondergaat onderhoud van 21 september 21:00 UTC tot 22 september 07:00 UTC.

Onderhoud voor mobiel

Tijdens welke het spel niet kan worden gespeeld. Dit onderhoud is bedoeld om de mobiele lancering van de game voor te bereiden en connectiviteit met de Nintendo Switch-versie mogelijk te maken. Bovendien zullen de Energy Rewards en items die met Holowear-tickets kunnen worden gekocht, veranderen.

Over Pokemon Unite

Pokémon UNITE is een strategisch teamgevechtspel dat gezamenlijk is ontwikkeld door The Pokémon Company en TiMi Studios van Tencent Games. Pokémon UNITE is gepland als een platformonafhankelijke game voor Nintendo Switch en mobiele apparaten en is gratis te starten.

In dit spel nemen spelers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten. Tijdens gevechten zullen spelers samenwerken met teamgenoten om wilde Pokémon te vangen, hun eigen Pokémon te laten stijgen en evolueren, en Pokémon van tegenstanders te verslaan terwijl ze proberen meer punten te verdienen dan het andere team binnen de toegewezen tijd.

Pokémon UNITE introduceert een nieuw soort Pokémon-gevecht: een gevecht dat teamwerk en strategie vereist. Het is eenvoudig en toch vol fijne kneepjes die wachten om te worden uitgepakt.

Ad