Pokemon Unite – Pokemon Day Update; Voegt onder andere Zacian toe

Pokemon Unite – Pokemon Day Update; Voegt onder andere Zacian toe

Een nieuwe update voor Pokemon Unite is uitgebracht door The Pokémon Company ter gelegenheid van de viering van Pokemon Day.

In navolging van de eerdere tease van een paar dagen geleden, brengt de update Zacian in het spel als een nieuwe All-Rounder Pokemon. Dit komt nadat de eerdere plaag was uitgebracht. Het ontgrendelen van Zacian, samen met andere prijzen, is mogelijk door een bepaald niveau van succes te behalen in evenementmissies. De update komt ook met geheel nieuwe insignes, holowear en aanpassingen aan de balans van het spel.

Pokemon Day-update

  • De Pokémon Zacian kan nu worden verkregen.
  • Je kunt Zacian krijgen door een unieke evenementmissie te voltooien of door te betalen met edelstenen in de edelstenenwinkel. Daarnaast kunt u gespecialiseerde Holowear kopen om erbij te horen.
  • De modus Boss Rush is nu toegankelijk via Quick Fight.
  • Er zijn nieuwe evenementmissies beschikbaar en als je ze voltooit, kun je Zacian ontgrendelen, naast andere goodies.
  • Nieuwe emblemen die kunnen worden verkregen, die niet alleen de overgebleven Johto Pokémon tonen, maar ook Zacian.
  • Er zijn nu twee nieuwe Hold-items die kunnen worden gekocht en gebruikt. Deze staan ​​​​bekend als respectievelijk de Rescue Hood en de Slick Spoon. Het artikelgedeelte van onze website bevat nu alle relevante informatie.
  • Nieuwe Holowear toegevoegd. Er is een speciale stijl beschikbaar voor Zacian en deze kost 1.050 edelstenen. De animatie voor Beweging is toegankelijk via deze stijl. Naast deze twee is er de Pink Unite Style voor Snorlax, de Red Unite Style voor Charizard, de Red Unite Style voor Duraludon, de Blue Unite Style voor Gardevoir en de Blue Unite Style voor Eldegoss. Ze kosten allemaal 350 edelstenen per stuk en worden geleverd met een speciaal Pokémon Day 2023-T-shirt als cadeau.
  • Er is ook een oplossing uitgebracht voor de algehele balans, die van invloed is op talloze Pokémon.

Over Pokemon Unite

In Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel moeten teams samenwerken om hun tegenstanders te overwinnen.

Doe mee aan de Unite Battles op Aeos Island met Trainers van over de hele wereld. Trainers nemen het tegen elkaar op in teamgevechten van 5 tegen 5 om te bepalen wie de meeste punten kan verzamelen in de toegewezen periode in Unite Battles. Jij en je teamgenoten moeten samenwerken om wilde Pokémon uit te schakelen, je partner-Pokémon te levelen en te ontwikkelen, en de Pokémon van het tegenstandersteam uit te schakelen om te voorkomen dat ze punten verdienen. Test de grenzen van je samenwerking en kom als beste uit de bus!

• ZIE ER GOED UIT OP HET STRIJDVELD: draag je beste Holowear-uitrusting. Nieuwe holografische Pokémon-kleding wordt voortdurend gemaakt met behulp van Aeos-energie, dus Trainers kunnen hun Pokémon volgens de nieuwste mode uitrusten.

Met Unite Moves kun je het volledige potentieel van je Pokémon ontketenen. Gebruik deze unieke Pokémon-bewegingen die exclusief beschikbaar zijn in Unite Battles om de uitkomst van elk gevecht te veranderen.

Wil je pronken met je vaardigheden en hogerop komen? Stijg op het wereldwijde leaderboard door deel te nemen aan wedstrijden met een rating!

Het succes van elk team hangt sterk af van het vermogen van de leden om effectief met elkaar te communiceren, en de meest bekwame Trainers zijn zich hiervan bewust. Maak gebruik van voicechat, voor het eerst gezien in een Pokémon-game, evenals signalen en snelle chat om te coördineren met je team.

Trainers van over de hele wereld kunnen meedoen aan het plezier op hun Nintendo SwitchTM-systemen of compatibele smartphones. Spelers kunnen hun voortgang snel synchroniseren met hun Nintendo Switch en mobiele apparaten door in te loggen met hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account.

Ad