Pokemon Unite – Sableye Trailer

Pokemon Unite – Sableye Trailer

The Pokemon Company heeft een trailer voor Pokemon Unite uitgebracht waarin een nieuwe Pokemon wordt getoond die kan worden gespeeld.

video
play-rounded-fill

De duisternis Pokemon Sableye kan op 16 november 2022 als personage worden gespeeld, zoals vorige week werd aangekondigd. De trailer laat ons meer zien over de bewegingen en vaardigheden van de Dark/Ghost-Type Pokemon in de strijd.

Over Pokemon Unite

In Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel moet je samenwerken om het andere team te verslaan.

Doe mee met Trainers van over de hele wereld terwijl ze strijden in Unite Battles op Aeos Island. Trainers nemen het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten in Unite Battles om te zien wie de meeste punten kan scoren in de gegeven tijd. Teamwork is belangrijk als jij en je teamgenoten het opnemen tegen wilde Pokémon, een level omhoog gaan, je eigen Pokémon ontwikkelen en proberen te voorkomen dat het andere team punten scoort. Stel je teamwerk op de proef en win!

Kenmerken

• STRIJD IN STIJL: draag Holowear naar het veld en zie er op je best uit! Trainers kunnen hun Pokémon in holografische kleding kleden dankzij een speciale technologie gemaakt met Aeos-energie. Er komen voortdurend nieuwe stijlen uit.

• UNITE MOVES: gebruik Unite Moves om te laten zien hoe krachtig je Pokémon werkelijk zijn. Gebruik deze gloednieuwe Pokémon-moves, die alleen kunnen worden gebruikt tijdens Unite Battles, om zelfs de slechtste situaties om te buigen.

• OMHOOG: Wil je laten zien hoe goed je bent? Doe mee aan gerangschikte wedstrijden om punten te verdienen en hoger op het wereldwijde leaderboard te komen.

• COMMUNICATIE IS SLEUTEL: Zelfs de beste trainers weten dat communicatie de sleutel is tot het succes van hun team. Gebruik signalen, snelle chat en, voor het eerst in een Pokémon-game, voicechat om met je team te praten en synchroon te blijven.

• PLATFORMOVERSCHRIJDEND SPELEN: Trainers van over de hele wereld kunnen elkaar uitdagen voor Unite Battles op het Nintendo SwitchTM-systeem of op een compatibel mobiel apparaat. Trainers kunnen hun voortgang eenvoudig synchroniseren tussen hun Nintendo Switch en mobiele apparaten door hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account te gebruiken.

Ad