Pokemon Unite – Tsareena sluit zich op 9 December aan

Pokemon Unite – Tsareena sluit zich op 9 December aan

The Pokemon Company heeft officieel aangekondigd dat de volgende speelbare Pokemon naar Pokemon Unite komt in de Pokemon Tsareena, die op 9 december aan de selectie zal worden toegevoegd als een All-Rounder. Vanaf die datum zal er een campagne zijn waarbij alle spelers deze als speelbare Pokemon kunnen ontgrendelen door gewoon in te loggen.

video
play-rounded-fill

Over Tsareena

Tsareena is een Pokémon van het type Grass die is geïntroduceerd in Generatie VII. Het evolueert van Steenee wanneer het in level stijgt terwijl je Stomp kent. Het is de laatste vorm van Bounsweet.

Tsareena is een tweevoetige, plantachtige Pokémon met een mensachtig uiterlijk. Zijn romp, armen en benen zijn donkerpaars, terwijl zijn heupen en hoofd wit zijn. Het heeft zware, donkerpaarse ogen met paarse oogleden en lange paarse wimpers, maar heeft geen zichtbare mond of neus. Het onderste deel van zijn gezicht is verborgen achter een korte kraag die uit zijn lichaam omhoog steekt. Terwijl zijn armen slank zijn met ronde handen zonder vingers, zijn zijn benen lang en krachtig. De bovenste delen van zijn benen hebben drie puntige uitsteeksels net voor de heupen, waardoor de indruk ontstaat van lange laarzen.

De onderste delen van zijn poten lopen taps toe in kleine, puntige voeten. Het heeft brede heupen die bestaan ​​uit zes segmenten die lijken op het vlees van een mangosteen.

Ad