Pokemon Unite – versie 1.5.1.1 patch notes

Pokemon Unite – versie 1.5.1.1 patch notes

De nieuwste versie van Pokemon Unite is gepubliceerd. Dit is versie 1.5.1.1 en bevat Battle Pass 7 en enkele kleine bugpatches. Deze update was tot nu toe alleen beschikbaar op iOS, maar Android en consoles zullen binnenkort volgen.

Versie 1.5.1.1 patch notes

  • Pokébuki, de zevende Battle Pass, is nu beschikbaar, waardoor spelers modieuze Holowear- en Trainer-modeartikelen kunnen krijgen!
  • Het UNITE Club-lidmaatschap, een nieuwe abonnementsservice boordevol waarde, is beschikbaar op 1 mei om 00:00 UTC en zal gepaard gaan met een verscheidenheid aan incentives!
  • Wijzigingen in verschillende functies van de gebruikersinterface
  • Bugfixes

Over Pokemon Unite

Ga met trainers van over de hele wereld mee op weg naar Aeos Island om te vechten in de Unite Battles! Trainers strijden in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan verdienen in de kortst mogelijke tijd in Unite Battles. Terwijl jij en je collega’s vechten tegen wilde Pokémon, een level omhoog gaan en je partner-Pokémon ontwikkelen, en de Pokémon van het oppositieteam uitschakelen om te voorkomen dat ze punten verdienen, is teamwork essentieel. Stel je samenwerking op de proef en kom als beste uit de bus!

Ad