Pokemon Unite – Zoroark aangekondigd

Pokemon Unite – Zoroark aangekondigd

Het nieuwste lid van Pokemon Unite, Zoroark, is openbaar gemaakt. Meer informatie is er helaas niet gegeven. Er is geen informatie beschikbaar over de releasedatum van de Pokemon of andere details. Maar het lijkt erop dat er “in de komende dagen” aanvullende informatie beschikbaar zal komen.

Zoroark is geïdentificeerd als een Speedster Pokemon, die relatief ondervertegenwoordigd is in Pokemon Unite. Sinds het debuut van Pokemon Unite is er geen Speedster geïntroduceerd, tot de release van Dodrio eerder dit jaar.

Pokemon Unite-roosterupdates

Pokemon Unite’s eerdere toevoegingen waren Clefairy en Clefable. Mew, Dodrio en Scizor maakten in september kennis met de game. Tyranitar, Buzzwole en Glaceon waren de uitblinkers van augustus.

Eldegoss, Talonflame, Lucario, Venusaur, Mr. Mine, Slowbro, Absol, Machamp, Wigglytuff, Alolan Ninetails, Cramorant, Gengar, Garchomp en Cinderace zijn enkele van de andere speelbare Pokemon in Pokemon Unite. Ze omvatten Delphox, Espeon, Azumarill, Duraludon, Hoopa, Trevenant, Dragonite, Tsareena, Gree

Over Pokemon Unite

Pokemon Unite is een gratis te spelen spel in MOBA-stijl met 5v5-teamgevechten. Door andere spelers en wilde Pokemon uit te schakelen, kunnen spelers hun gecontroleerde Pokemon verhogen. Aeos Energy kan worden verkregen van wilde Pokemon, en spelers kunnen ook proberen om doelen te scoren voor hun tegenstanders. Hoewel de game verschillende standaard Pokemon-spelaspecten mist, dergelijke typevoordelen, slaagt het er toch in om MOBA-achtige strategieën te combineren met de originele Pokemon. Hoewel de game gratis te spelen is, moeten gebruikers, om bepaalde Pokemon in wedstrijden te gebruiken, Unite-licenties kopen in de in-game winkel. Aeos Coins, een in-game valuta die is verkregen via matchplay, of een premium valuta die is verkregen met echt geld, kunnen worden gebruikt om Unite-licenties te kopen.

Pokemon Unite kan worden gespeeld op mobiele apparaten met iOS en Android en in de Switch eShop.