Pokemon Unite – Zoroark Trailer

Pokemon Unite – Zoroark Trailer

Een trailer met een nieuwe speelbare Pokemon in Pokemon Unite is geplaatst door The Pokemon Company. Zoals gemeld, werd op 27 oktober 2022 de illusie Pokemon Zoroark een speelbaar personage. De technieken en vaardigheden van de Dark-Type Pokemon worden in meer detail aan ons getoond in de trailer.

video
play-rounded-fill

Over Zoroark

Een tweevoetige Pokémon die op een vos lijkt en leigrijs is met accenten van scharlaken en zwart, Zoroark. Het heeft een karmozijnrode binnenkant aan zijn oren en een puntige neus. Zijn lippen en ogen zijn ook omrand met karmozijn. Een groenblauwe armband langs de lengte van Zoroarks manen scheidt het onderste deel van de manen van het grootste deel van het rode, dikke haar met zwarte punten. Op zijn bovenlichaam, waar zijn armen uit de schouders steken, zit een zwarte kraag. De onderarmen zijn nog steeds klein, maar groter dan de bovenarmen, die klein zijn. Het heeft scharlaken klauwen aan zijn handen en voeten, en de ellebogen van zijn armen hebben stekelige uitsteeksels van vacht. De irissen van Zoroark’s ogen hebben een lichtblauwe kleur met een karmozijnrode rand.

Zoroark heeft het vermogen om meerdere individuen tegelijk te misleiden met behulp van illusies die niet van de werkelijkheid te onderscheiden zijn. Om zijn territorium te verbergen en zijn hol te beschermen, kan hij zelfs fictieve landschappen bouwen in de bossen waar hij leeft. Zoroark kan echter alleen illusies werpen; het is niet in staat om fysiek in een andere vorm te transformeren. Een Zoroark kan spreken als een persoon wanneer het een menselijke vorm aanneemt. Het kan dwingende illusies van aanvallen creëren die zo levensecht zijn dat ze zelfs camera’s kunnen misleiden en de indruk kunnen wekken dat een persoon echt gekwetst wordt, ook al heeft de illusie geen echte fysieke gevolgen. Trainers die eenzaam zijn, gebruiken Zoroark vaak om illusies te construeren om hun eigen eenzaamheid te verminderen.

In groepen, waar veel samenhorigheid is, leeft Zoroark. Het kan wrok koesteren tegen mensen die zijn dierbaren pijn hebben gedaan en is fel beschermend tegen hen, en neemt alle maatregelen, zelfs zijn eigen leven opofferend, om hen veilig te houden. Om zijn Zorua-jongen te beschermen en te dragen, zal Zoroark ze in zijn manen begraven. Volgens bepaalde legendes straft Zoroark degenen die het proberen te vangen door ze in een illusie te verstrikken. De kenmerkende zet was Night Daze vóór Generatie VII.

Zoroark, die uit wrok reïncarneerde nadat hij was overleden vanwege de verschrikkelijke omstandigheden daar, krijgt een grimmig spookachtig aspect. Nu met rode en witte highlights, is de primaire lichaamstint een lichtgrijs dat ongeorganiseerd is geworden. De schedel en het gezicht van een Hisuian Zoroark zijn identiek aan die van een Unova Zoroark, maar zijn in plaats daarvan grijs. Het draagt ​​twee witte vlekken aan elke kant van zijn gezicht en grijze oren met zwarte binnenkant. De verdeelde delen van de oren hebben een bleke karmozijnrode kleur. De lange manen zijn geëvolueerd naar langere manen die nu meer van de rechterkant van het gezicht van Zoroark bedekken en wit zijn met bleke en donkerrode punten. Talloze rode vlekken en lichtrode vacht die aan de ledematen en benen bungelt zijn aanwezig. Zwart is de kleur van de klauwen en tenen van Zoroark. De ogen zijn nu goudkleurig met een karmozijnrode sclera.