PowerSlave Exhumed – Fysieke edities preorders vanaf 27 januari

PowerSlave Exhumed – Fysieke edities preorders vanaf 27 januari

Limited Run Games heeft informatie verstrekt over de aanstaande fysieke release van PowerSlave: Exhumed voor de Nintendo Switch. Dit werd voor het eerst onthuld in juni vorig jaar.

Over PowerSlave Exhumed

PowerSlave: Exhumed heeft twee verschillende fysieke versies beschikbaar voor aankoop. U heeft de mogelijkheid om de “Standard Edition” of de “Classic Edition” aan te schaffen. De laatste wordt geleverd in een longbox in throwback-stijl en bevat zowel het spel als de muziek.

De oude Egyptische stad Karnak was onze laatste bestemming. De eerder welvarende samenleving is volledig afgesneden van elke communicatie met de buitenwereld door buitenaardse entiteiten met angstaanjagende vermogens. Dankzij je opleiding tot expert in clandestiene operaties ben je op alle scenario’s voorbereid. Er is echter niets dat je kan voorbereiden op de nachtmerrie die je op het punt staat binnen te gaan…

Kenmerken

  • Actie 20+ gezien vanuit het perspectief van de eerste persoon Gameplay die nooit stopt en je door vele niveaus, een oude Egyptische stad en het graf van farao Ramses voert
  • De gameplay is volledig real-time en wordt weergegeven in 3D, en stelt je in staat om te schakelen tussen niveaus binnen hetzelfde niveau.
  • Je moet verschillende bruggen oversteken en dan door enkele onderwatergrotten zwemmen.
  • Vind nog zes wapens, waaronder handgranaten, een vlammenwerper, een M-60 machinegeweer en een mystieke cobrastaf, nadat je bent begonnen met alleen een machete als je enige wapen.
  • Het gebruik van dynamische verlichting resulteert in adembenemende visuele effecten.

Vanaf 27 januari 2023 is PowerSlave: Exhumed zowel digitaal als fysiek beschikbaar voor pre-order op Nintendo Switch.