PrFILE2 exFAT gebruikt op Nintendo Switch Lite

PrFILE2 exFAT gebruikt op Nintendo Switch Lite

Esol Co Ltd heeft in Japan een persbericht uitgebracht over de Nintendo Switch Lite.

Esol Co Ltd heeft aangekondigd dat de Nintendo Switch Lite gebruik maakt van het PrFILE2 exFAT-bestandssysteem. Met het PrFILE2 exFAT-bestandssysteem kan de Nintendo Switch Lite snel lezen en schrijven naar het interne geheugen en externe geheugenkaarten.

Wat is PrFILE2 exFAT?

PrFILE2 is een FAT-bestandssysteem voor ingebedde systemen, ontworpen om flexibele en snelle ondersteuning mogelijk te maken voor applicatiespecifieke aanpassingen. Inbegrepen zijn veel functies die nodig zijn voor hedendaagse digitale huishoudelijke apparaten.

PrFILE2 neemt alle functies van het bestandssysteem over. Het is compatibel met het bestandssysteem op API-niveau en de stuurprogramma’s voor het bestandssysteem zijn ook zeer eenvoudig te porteren.

Ondersteunt FAT12 / 16/32, VFAT (lange bestandsnamen)

PrFILE2 is een FAT-bestandssysteem dat wordt gebruikt in MS-DOS / Windows-pc’s. Dit systeem ondersteunt FAT12, FAT16, FAT32 en VFAT (lange bestandsnamen). Door een systeem te bouwen door PrFILE2 in te bedden, kunt u eenvoudig gegevens uitwisselen tussen apparaten en pc’s.

Aandelen winst?

Als je je afvraagt ​​waarom zou Esol Co Ltd hiervoor een persbericht publiceren … dat komt omdat bedrijven die enige betrokkenheid bij Nintendo-hardware hadden dit als een truc gebruiken om te proberen hun aandelenkoersen te verhogen. Helaas voor Esol daalde het aandeel met 0,14% toen de beurs van Tokio werd gesloten.