Prison Architect – Perfect Storm DLC

Prison Architect – Perfect Storm DLC

Perfect Storm, een nieuwe toevoeging voor Prison Architect, is gearriveerd, volgens Paradox Interactive en Double Eleven. De uitbreiding bevat tragedies zoals bliksemstormen, die spelers moeten beheersen en overwinnen om hun gevangenen een goede kwaliteit van leven te geven.

video
play-rounded-fill

Over Prison Architect

Er kunnen zich op elk moment calamiteiten voordoen, waardoor de tevredenheid van de gevangenen afneemt en de ontevredenheid toeneemt. Bewakers kunnen hun werknemers voorbereiden, geld vragen en hun gevangenis versterken om de gevolgen van een ramp te verzachten. Voorbereiding op rampen stimuleert spelers om een ​​schone en veilige omgeving voor hun gevangenen te bieden, en beloont Wardens die hun gevangenen gelukkig houden. Bewakers moeten buiten de gebaande paden denken als het gaat om het oplossen van problemen, het voorkomen van rampen en het overwinnen van onverwachte obstakels.

Kenmerken

  • Riot Before the Storm – “Calamiteiten” zoals diepe bevriezingen, hittegolven, rattenplagen en bliksemstormen kunnen structurele schade aanrichten, de gevangenisclassificatie verlagen en chaos in het complex veroorzaken.
  • Mobiele telefoon of hoogwater – Hulpdiensten zoals ongediertebestrijding, loodgieters, reparateurs en wegenonderhoud zijn beschikbaar voor snelle hulp bij rampen. Het personeel kan schade beperken en ervoor zorgen dat alles soepel blijft lopen met trainingen voor elektriciens, koudebeheersing, brandveiligheid, eerste hulp en ongediertebestrijding.
  • Toegekend toevluchtsoord – Subsidies voor rampenbestrijding, hittegolven, noodprotocol, verzakkingen, geavanceerde personeelstraining en subsidies voor nutsvoorzieningen helpen de broodnodige paraatheid bij rampen te ondersteunen.
  • Regende ratten en honden – Blijf op de hoogte van komende calamiteiten door de huidige en verwachte weersomstandigheden te controleren en weersvoorspellingsitems te gebruiken.

Perfect storm

Op Nintendo Switch is Prison Architect: Perfect Storm momenteel beschikbaar. De prijs is $ 9,99 / £ 7,19 / € 9,99.

We zullen ook benadrukken dat Prison Architect The Tower heeft aangeschaft, een gratis update. Meer flora, soorten vloeren, speurhonden en andere verbeteringen zijn inbegrepen. Dit is een aanvulling op een beleid voor niet-dodelijke sluipschutters, waardoor sluipschutters rubberen kogels kunnen gebruiken om veroordeelden uit te schakelen, maar ze niet te doden.

Ad