Project Winter – Speak the Truth update patch notes

Project Winter – Speak the Truth update patch notes

Other Ocean Interactive werkt continu aan Project Winter en ze hebben nu een geheel nieuwe update uitgebracht genaamd “Speak the Truth”.

ToxMod is geïntroduceerd voor stemmoderatie, wat een van de belangrijkste componenten van deze situatie is. Daarnaast is een groot aantal bugfixes en verbeteringen aan de spelbalans doorgevoerd.

Speak the Truth update-patchopmerkingen

Het volgende is een volledige lijst van de patch-opmerkingen voor de Project Winter-update die bekend staat als “Speak the Truth”:

NIEUWE FUNCTIES & ALGEMENE WIJZIGINGEN:

Toxmod

We evalueren de spraakmoderatiesoftware van Modulate, genaamd ToxMod, via een samenwerking met het bedrijf.

ToxMod kan functioneren door de audio van spraakgesprekken in het spel te analyseren. Je zou het kunnen zien als een neutrale extra speler in je lobby die een oogje in het zeil houdt voor eventuele schadelijke interacties en deze rapporteert. Wanneer het potentieel schadelijk gedrag identificeert, markeert het dit met een speciale vlag en rapporteert vervolgens de relevante audio aan ons. Dankzij ToxMod kunnen we audio afspelen die in een game is gerapporteerd zonder dat we op een speler hoeven te vertrouwen om deze eerst vast te leggen. Zowel Other Ocean als Modulate hechten veel waarde aan het beschermen van de privacy van haar spelers; eventuele audio van overlevenden wordt geanonimiseerd en uiterlijk na dertig dagen gewist.

ToxMod is geen automatisch verbanningsmechanisme en de methode waarmee we de naleving van onze Communityrichtlijnen controleren, zal op geen enkele manier worden gewijzigd. Je wordt niet uit het spel gegooid omdat je vloekt of luchthartig gekletst met je vrienden. Voordat we actie ondernemen, gaan we door met het handmatig beoordelen van elke zaak, waarbij we de omstandigheden terdege in overweging nemen en onderzoeken.

Tijdlijn vernieuwen

We hebben het tijdlijnscherm nieuw leven ingeblazen en gemoderniseerd, zodat het nu zowel de tijd als de locatie van wedstrijden weergeeft.

Spelers zullen kunnen zien welke delen van de kaart de grootste activiteit hadden en zullen een beter begrip hebben van wat er als gevolg hiervan op de hele kaart is gebeurd.

VERSCHUIVINGEN IN DE BALANS:

Kisten van de verrader

De inhoud van verraderlijke dozen is aangepast zodat ze niet langer altijd een vergiftigde kruisboog bevatten. De inhoud van verraderlijke dozen is aangepast, zodat ze niet langer altijd een vergiftigde kruisboog bevatten.

Er is een kans van bijna vijftig procent dat elk Traitor-pakket een vergiftigde kruisboog bevat.

Traitor Crates leveren geen normale kruisbogen meer op als buit.

Het percentage tijd gewijzigd dat energiedrankjes van niveau 2 nodig hebben om te spawnen in Traitor-kratten buiten de cabine.

De nieuwe waarden zijn ongeveer als volgt:

Wodka 40%.

Niveau 1 Drink 55%.

Niveau 2 Drink 5%.

Het aantal vallen en nuttige items dat kan worden ontdekt in Traitor Crates is verhoogd.

Doelstellingen

De Blackout Animal Waves Objective heeft nu een moeilijkere moeilijkheidsgraad.

Twee uur extra toegevoegd aan de minimaal benodigde “Reparatiebronnen” om de initiële “Reparatie”-doelen te voltooien.

We hebben de Blackout Wave-console verder van het hoofddoel geplaatst, zodat dieren gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

Equilibrium van wapens

De maximale schade die het jachtgeweer kan toebrengen is verhoogd van 375 naar 420.

84×5 (84 schade per schot, met 5 schoten per klik) (84 schade per schot, met 5 schoten per klik).

Het aantal wapencomponenten dat willekeurig in de wapenkamer verschijnt, is iets verminderd.

Wanneer de speler het jachtgeweer richt, wordt zijn gezichtsveld aanzienlijk verkleind.

Scaling van schade vindt nu plaats wanneer het Bolt Action Rifle verder van zijn doelwit verwijderd is. Als je het wapen van dichtbij afvuurt, richt je over het algemeen minder schade aan.

Schade van ongeveer 200 wordt toegebracht als je van heel dichtbij aanvalt.

De schade neemt exponentieel toe en bereikt een maximum van 400 punten.

WIJZIGINGEN IN HET ALGEMENE SALDO:

De kans op het vinden van een kruisboog in de schattafels van de Open Bunker is aanzienlijk verminderd dankzij enkele recente aanpassingen.

De hoeveelheid tijd die het basisvermogen van de Immune nodig heeft om op te laden, is verhoogd van 5 minuten naar 6 minuten.

We hebben het aantal bruikbare objecten dat in bunkers kan worden ontdekt, verminderd.

Traitor Airdrops hebben nu een kleinere kans om een ​​Remote Sabotager te spawnen dan voorheen.

De mogelijkheid om Trip Wires te gebruiken om Blackout Traitor Crates te verstrikken is toegevoegd.

Bescherming toegevoegd tegen het spawnen van meerdere verradersitems in Airdrops.

BEKENDE PROBLEMEN:

In het Canadees-Frans wordt de uitdrukking “immuunfunctie” onjuist weergegeven.

Tal van ondersteunde talen zijn niet aangepast aan de nieuwe Yeti- en Hunter-beschrijvingen.

Op de Blackout-kaart is het eerste objectieve baken verschenen op de Noordoost-tegel.

Vergeleken met hun ware positie lijken verschillende symbolen op het nieuwe tijdlijnscherm zich in de tegenovergestelde positie te bevinden.

In de instellingen voor de sneltoetsen op het toetsenbord, in plaats van een prompt weer te geven om een ​​sneltoets toe te wijzen, worden in plaats daarvan de woorden “Emote Menu” weergegeven.

Tijdens een Airdrop Global Event blijft het Event-symbool op het scherm staan, zelfs als je de actie bestuurt met een Hysterical Gas- of Solar Flare-afstandsbediening.

De hele bewegingssnelheid van een speler wordt permanent verminderd als hij tot leven wordt gewekt door een necromancer terwijl hij zich in een kruidenstruik bevindt.

Als een ijsbom wordt gebruikt om een ​​doel te vangen, wordt het bonusdoel “Overleven zonder vallen te installeren” niet als mislukt beschouwd.

Als een speler kleding ruilt met een andere speler die eerder was getagd met een groene Tracker Tag, ziet de speler de verkeerde kleur op zijn tag.

Na gebruik van hun DLC-token hebben proef-DLC-deelnemers geen toegang meer tot de tijdlijn.

BUG FIXES:

CustomAuthentication heeft nu deze nieuw toegevoegde stukjes informatie.

Mislukt foutbericht dat kan worden gebruikt om te helpen bij het lokaliseren van de oorzaak van de fout.

Terwijl we blijven werken aan een oplossing voor de langere termijn, hebben we een tijdelijke oplossing geïmplementeerd die het aantal crashes op Xbox zou moeten verminderen.

Een bug verholpen waardoor consolespelers konden crashen als ze deelnamen aan meerdere Global Events.

Probleem verholpen waardoor kruisbogen vaker dan verwacht konden spawnen.

Kisten met hoog risico gerepareerd die buiten de risicozone spawnen.

De F-kubus gerepareerd.

Een paasei van de F-kubus toegevoegd aan de [REDACTED].

Nadat hun rol was gekaapt door de identiteitsdief, konden de Immune hun vaardigheid niet gebruiken. Dit probleem is opgelost.

Probleem opgelost waardoor spelers regelmatig konden bewegen en correct konden aanvallen terwijl ze werden opgelicht door bliksem of een landmijn.

Probleem opgelost waarbij de tekst op de knop ‘Communityrichtlijnen’ overloopt als deze is ingesteld op de Russische taal.

Het zou niet langer moeten lijken alsof de tekst op de knop Geavanceerd druk is en van de pagina afloopt wanneer de taal is ingesteld op Duits of Russisch.

Probleem verholpen waardoor de bloedingstimer bleef lopen totdat de speler stierf, zelfs als er momenteel geen bloeding plaatsvond.

De beschrijving van de mogelijkheden van de Tracker-rol is bijgewerkt om de nieuwe ontwikkelingen weer te geven.

Het is nu mogelijk om het vaardigheidswiel te gebruiken na het wisselen van rol naar Immune in de oefenmodus zonder dat het wiel onmiddellijk vol raakt en onbruikbaar wordt.

De tekst voor “Wedstrijden vroegtijdig verlaten” was onjuist gepositioneerd en vulde het tekstvak in het profielmenu wanneer Spaans of Chinees werd gekozen als de te gebruiken taal. Dit probleem is opgelost.

Probleem opgelost waarbij de tekst op de Host-knop in een voorinstelling overliep wanneer de Griekse taal werd gekozen als de actieve taal.

Na de aanpassing van het vermogen is de beschrijving van de Immune bijgewerkt.

We hebben een bug verholpen die ervoor zorgde dat de Airdrop Global Event-kratten bleven hangen nadat het evenement voorbij was.

Een bug verholpen waarbij de tekst op de knop “Opnieuw verbinden” overstroomde als deze was ingesteld op de Oekraïense taal.

Er is een correctie aangebracht in de Penguin Pyjama’s zodat ze niet langer worden weergegeven als Caribou Pyjama’s wanneer de taal is ingesteld op Portugees of Canadees Frans.

Iedereen kan nu de “Speak the Truth”-update voor Project Winter downloaden op hun Nintendo Switch-systemen.