Pronty: Fishy Adventure zwemt naar ons toe

Pronty: Fishy Adventure zwemt naar ons toe

Pronty: Fishy Adventure, een Metroidvania-game, wordt gelanceerd voor Nintendo Switch, volgens uitgever Joy Brick en ontwikkelaar 18Light Game. De releasedatum is gepland voor Q1 2022.

video
play-rounded-fill

Over Pronty: Fishy Adventure

Je kruipt in de huid van Pronty, een ‘genetisch gemanipuleerd monster met zowel aquatische als menselijke eigenschappen’. Het uiteindelijke doel is om Royla, de Stad van de Diepte, te redden van de ondergang en om verschillende mysteries op te lossen. Het is allemaal gedaan in een “kleurrijke, scherpe lijntekeningenstijl die de fascinerende onderzeese omgeving weerspiegelt”, aldus het persbericht.

Qua gameplay zullen spelers hun trouwe metgezel Bront the Javelin gebruiken om de wateromgeving te verkennen (de makers beweren dat er honderd niveaus zijn), krachten en upgrades mixen met behulp van het ‘Memory Board’ en meer. Ze zullen ook moeten vechten tegen watermonsters die zijn geëvolueerd als gevolg van vervuiling door hun speer metgezel te gebruiken om vijanden af ​​te weren, obstakels uit de weg te ruimen en zichzelf te verdedigen. Er zijn bijna 40 verschillende gemuteerde wezens in het spel, evenals 13 verschillende eindbazen.

Verhaal

“Pronty” is een Metroidvania-spel onder water dat zich afspeelt in de eens zo bloeiende onderzeese metropool “Royla”, die nu wordt overspoeld met gevaarlijke monsters, zeeleven en giftig afval. Spelers zullen strijden als de vreemd charmante “Pronty” en zijn robotwapen/vriend-zwaardvis tegen talloze wezens en zelfs enkele Behemoth om de hoop in deze verlaten stad te herstellen en de waarheid over Pronty’s oorsprong te leren kennen.

Kenmerken

  • Het vechtsysteem ‘onderwaterspeer’ is een uniek gevechtsmechanisme.
  • Gebruik de afstandsbediening van je speerpartner om tegenstanders af te weren, barrières te elimineren of jezelf te verdedigen.
  • Een enge zwerm boze en misvormde zeedieren
  • Maak kennis met een verschrikkelijke samensmelting van ongewervelde zeedieren en zeeafval die heeft geleid tot allerlei soorten monsters. Hoewel sommige misschien klein en vermakelijk lijken, kunnen andere een grotere bedreiging vormen. Er is tenslotte altijd de mogelijkheid om een ​​grotere vis te vangen…
  • Upgrades kunnen worden verwisseld voor een persoonlijkere gevechtservaring.
  • In Pronty’s “Memory Board” wissel je waardevolle vaardigheden en upgrades uit om tactieken te creëren die in elke omgeving en speelstijl werken.
  • Verken deze prachtige maar gevaarlijke onderwatermetropool.
  • De vreemde onderwateromgeving werd getoond met een levendige, scherpe lijntekeningenstijl, wat een heerlijk enge sfeer creëerde.
  • Onderwaterinstellingen die zowel mooi als meeslepend zijn
  • Het geluidsontwerpbureau IMBA interactive creëerde een realistische onderwatersfeer en de beste gevechtservaring, terwijl de soundtrack van 18light-gamecomponist Paul Su uit zijn eerdere werk “Behind the Screen” spelers begeleidt op hun avontuur.

Pronty: Fishy Adventure zal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch via de eShop — een releasedatum wordt later aangekondigd.

Ad