Puchikon4 SmileBASIC uitgesteld tot lente 2019

Puchikon4 SmileBASIC uitgesteld tot lente 2019

SmileBoom, de ontwikkelaar van de SmileBASIC / Petit Computer BASIC programmeer-apps voor Nintendo-systemen, heeft aangekondigd dat Puchikon4 SmileBASIC is vertraagd.

video
play-rounded-fill

Let op; 3DS Footage

Uitgesteld

Puchikon4 SmileBASIC zou oorspronkelijk in het najaar van 2018 worden gelanceerd, maar is nu uitgesteld tot het voorjaar van 2019.

De reden achter de vertraging is om verschillende aspecten van het spel te verbeteren, zoals het verbeteren van het softwaretoetsenbord, nieuwe codes en voorbeeldprogramma’s en nog veel meer .

Over Puchikon4 SmileBASIC

Net als zijn voorgangers kunnen Puchikon4 SmileBASIC (ook bekend als Petit Computer) spelers hun spellen coderen in de BASIC-programmeertaal. Voltooide games kunnen online worden geüpload zodat andere spelers kunnen genieten en er is een online back-upfunctie geïmplementeerd.

Puchikon4 Met SmileBASIC kunnen videomakers profiteren van verschillende Nintendo Switch-functionaliteit in hun games, zoals HD Rumble, IR Camera, Gyro en meer. Tutorials zijn beschikbaar voor beginners die nieuw zijn in de BASIS-taal. Het is ook compatibel met toetsenbordaccessoires van derden.