Puzzle Bobble en Bust a Move-collecties komen in februari 2023

Puzzle Bobble en Bust a Move-collecties komen in februari 2023

Volgende maand brengt City Connection een unieke verzameling Puzzle Bobble en Bust a Move-spellen uit, waaraan naar eigen zeggen wordt gewerkt. Deze collectie is beschikbaar op de Nintendo Switch en op andere platforms.

Over Puzzle Bobble en Bust a Move-collecties

Fans kunnen poorten van de arcadespellen Puzzle Bobble 2X en Puzzle Bobble 3 spelen, evenals de vier thuisconsoleversies die zijn uitgebracht in zowel Japan als het westen met toegevoegde originele modi, samen met de handige terugspoelfunctie, snel opslaan functies en meer. Fans kunnen ook de vier thuisconsoleversies spelen die in Japan zijn uitgebracht.

Vanaf donderdag 2 februari is een selectie klassieke puzzelspellen te koop in de eShop voor Nintendo Switch.

Inbegrepen modi

  • Thuisconsolepoorten van de Japanse en buitenlandse versies van de arcadespellen Puzzle Bobble 2 en Puzzle Bobble 2X. Deze spellen staan ​​bekend als de “Arcade Editions” van respectievelijk Puzzle Bobble 2X en BUST-A-MOVE 2 Arcade Edition (één of twee spelers).
  • De thuisconsolepoorten van de Japanse en internationale versies van het arcadespel Puzzle Bobble 3 staan ​​bekend als de Arcade-edities van respectievelijk Puzzle Bobble 3 en BUST-A-MOVE 3 (één of twee spelers).
  • In de Challenge-modus moet je aan specifieke vereisten voldoen om de niveaus te voltooien (Puzzle Bobble 3 en BUST-A-MOVE 3).
  • Speel in totaal 1.026 levels die zijn ontwikkeld door spelers uit de periode in de Verzamelmodus (Puzzle Bobble 3).
  • In de Puzzle Bobble 2X en BUST-A-MOVE 2 Arcade Editions is er een modus genaamd Edit Mode waarmee je je eigen levels kunt bouwen door bubbels in het speelveld te plaatsen.

Handige functies en aanpasbare opties die alleen te vinden zijn in de S-Tribute

  • Met terugspoelen kun je tijdens het gamen een bepaalde tijd terug in de tijd gaan en vervolgens verdergaan waar je was gebleven.
  • De Slow-modus kan worden gebruikt met een enkele klik op de knop, en het zal de snelheid van het spel vertragen.
  • Met de Quick Save / Load-functie kan de spelstatus op elk moment worden opgeslagen.
  • Onbeperkte credits – De speler heeft de mogelijkheid om de beperking van het aantal doorgangen te deactiveren, waardoor de speler een onbeperkt aantal doorgangen kan hebben.
  • Scanlijnen is een effect dat de gedateerde CRT-monitorweergave simuleert.

Over de S-Tribute-serie

Klassieke werken die oorspronkelijk zijn gemaakt en ontwikkeld door City Connection met behulp van de Zebra Engine tijdens de periode van het Saturn-platform. Je kunt een selectie van games spelen, die allemaal verbeterde bedieningselementen en gloednieuwe inhoud hebben.