Q.U.B.E. 10th Anniversary komt

Q.U.B.E. 10th Anniversary komt

Toxic Games heeft aangekondigd dat het op fysica gebaseerde puzzelspel Q.U.B.E. zal voor het eerst terugkeren naar Nintendo Switch als onderdeel van een speciale 10th Anniversary-editie.

video
play-rounded-fill

Q.U.B.E. voor het eerst uitgebracht op de Wii U in 2015. Q.U.B.E. 2 werd uitgebracht voor de Nintendo Switch in 2019.

Over Q.U.B.E.

De game bevat bijgewerkte esthetiek, enkele vernieuwde en herschreven delen van al het materiaal dat debuteerde in zowel de originele release als Q.U.B.E: Director’s Cut uit 2014 – die een geheel nieuw verhaal toevoegt van de bekroonde schrijver Rob Yescombe. Er zal ook extra materiaal zijn, zoals een nieuw hoofdstuk genaamd Sector 8 dat 4-6 uur gameplay toevoegt na het voltooien van de hoofdcampagne.

Bonussen zijn ook beschikbaar voor spelers. Er zal commentaar van de ontwikkelaar zijn waarin het team bespreekt hoe ze de game hebben gemaakt. Daarnaast bevat de titel afbeeldingen, concept art, volledig speelbare soundtracks in de menu’s en andere herinneringen aan de ontwikkeling van de game.

Dave Hall had dit te zeggen over de aankondiging:

“We hebben Q.U.B.E. 10th Anniversary vanaf de grond opgebouwd.” We wilden niet alleen wat mooiere graphics aan het spel toevoegen; we wilden de omgeving van Q.U.B.E. volledig opnieuw uitvinden en fans, nieuw en oud, een grote esthetische upgrade bieden. We hebben ook geluisterd naar de ongelooflijke input die we de afgelopen tien jaar hebben ontvangen om een ​​aantal van de raadsels te corrigeren waarvan we ontdekten dat ze niet zo goed functioneerden, en we creëerden een totaal nieuw hoofdstuk, Sector 8. We kunnen niet wachten om te zien wat mensen denken.”

Deze zomer heeft Q.U.B.E. 10th Anniversary wordt uitgebracht voor Nintendo Switch.