Rage Among the Stars komt spoedig uit

Rage Among the Stars komt spoedig uit

Eastasiasoft en Kata Games kondigen een samenwerking aan op Rage Among the Stars, een ‘woede-opwekkende’ 2D-platformgame. Het wordt uitgebracht op de Nintendo Switch op 10 mei 2022.

video

Over Rage Among the Stars

Rage Among the Stars is een eerbetoon aan een hardere periode in gaming, geïnspireerd door de genadeloze moeilijkheidsgraad van old-school klassiekers. Alles is nauwkeurig afgesteld om spelers onder te dompelen in de “woedespel”-ervaring, met 40 woede-opwekkende niveaus gevuld met ingenieuze vallen, bijna onmogelijke sprongen, enorme monsters en minder checkpoints dan je waarschijnlijk zou willen. Het voltooien van elk niveau resulteert in een geweldig gevoel van prestatie.

Geniet van een eenvoudig verhaal over een buitenaards wezen dat op weg naar huis is van een fabrieksbaan wanneer zijn ruimtevaartuig defect raakt en neerstort op een gevaarlijke planeet. Kun jij hem helpen om de reis naar huis te maken?

Kenmerken

  • Navigeer door 40 pixelart-levels vol gevaarlijke vallen en gevaren.
  • Blijf het proberen, want de genadeloze doodsmeter houdt je mislukte pogingen bij!
  • Als dingen te uitdagend worden, schakel dan over naar gemakkelijke moeilijkheidsgraad.
  • Voel de voldoening van het beheersen van een klassieke taak!

Rage Among the Stars zal beschikbaar zijn als eShop-download voor de Nintendo Switch. De prijs is vastgesteld op $ 4,99 / € 4,99.

Ad