Rakuen komt eraan

Rakuen komt eraan

Laura Shigihara’s avonturenspel Rakuen, dat is gemaakt met behulp van de RPG Maker XP-engine, komt naar Nintendo Switch. Deze game werd oorspronkelijk gelanceerd in 2017, maar de ontwikkelaar heeft in een teaser-trailer onthuld dat deze in 2022 beschikbaar zou zijn voor Nintendo Switch.

De daadwerkelijke releasedatum en prijs zijn nog niet bekend, maar de game is al beschikbaar op Steam voor $ 9,99 ($ ​​2,99 korting).

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Rakuen

Rakuen is een avonturenspel over een kleine jongen die in een ziekenhuis woont. Op een dag smeekt de jongen zijn moeder om hem mee te nemen naar het mythische rijk van zijn favoriete verhalenboek, zodat hij een verzoek kan indienen bij de bewaker van het bos. Om zijn droom te verwezenlijken, moet de jongen een reeks taken voltooien die erop gericht zijn zijn ziekenhuisburen te helpen door met hun alter ego’s in de fantasiewereld om te gaan…

Een knorrige oude man die zijn leven riskeert om een ​​kapotte muziekdoos te beschermen terwijl hij klaagt dat hij nooit bezoek krijgt; een jonge dame in coma wier man al maanden niet van haar zijde is geweken; een klein meisje dat spijt heeft van het verlies van een maatje van wie ze nooit afscheid heeft kunnen nemen nadat ze onwel was geworden… De jongen realiseert zich geleidelijk aan dat zijn buren geheimen en gevechten hebben die op onverklaarbare wijze verband houden met het vreemde ziekenhuis.

Kenmerken

  • Een ontroerend verhaal met veel personages.
  • Een niet-gevechtsavontuur met kleurrijke kerkers, enge ontsnappingspuzzels en op dialogen gebaseerde raadsels die nauw verband houden met het plot.
  • Terwijl je door het leven van elk personage gaat, leer je over hun onafgemaakte zaken en help je ze bij het voltooien ervan.
  • Een unieke soundtrack met veel voicetracks die aan elk personage zijn gekoppeld.
  • Verzamel voorwerpen en sluit vriendschappen om het ziekenhuis in de loop van de tijd een betere plek te maken.
  • Ga in het fantasierijk op vermakelijke missies voor vreemde dieren.