Reggie; Netflix en YouTube in gesprek

Reggie; Netflix en YouTube in gesprek

Het lijkt erop dat de Noord-Amerikaanse retailer Best Buy deze week veel te vroeg het pistool heeft gesprongen toen ze op hun Nintendo Switch-productpagina vermeldden dat Netflix en YouTube beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Reggie Fils-Aime, president van Nintendo of America, zegt dat de gesprekken met de twee bedrijven nog steeds aan de gang zijn, waardoor het lijkt alsof ze nog lang niet klaar zijn met een voltooide app voor beide services.

Reggie Fils-Aime over Netflix en Youtube

When we launched the Switch, we were very clear we wanted to position the device as a game-playing device. We’ve done that, and so you’ve seen Hulu for example come on to the platform. In terms of other services, the conversations are on-going. We’ve got nothing to announce right now. But certainly those opportunities will come in due time.

Hoewel we niet anticiperen op een release van Netflix of Youtube voor de Nintendo Switch, is het raar om te zien dat we er een jaar geen optie voor hebben. We noemen niet eens een browser … maar dat is tenminste iets waar we naar uit zouden zien.

Ad