Releasedatum Redemption Reapers aangekondigd

Releasedatum Redemption Reapers aangekondigd

Redemption Reapers werd onthuld door uitgever Binary Haze Interactive en ontwikkelaar Adglobe. Nintendo Switch krijgt de game op 23 februari 2023.

video
play-rounded-fill

Een RPG met een duister fantasiethema heet Redemption Reapers. Het project heeft toptalent aan boord, waaronder tactische RPG-goeroe Masayuki Horikawa (regisseur en scenario-/levelontwerper voor de Fire Emblem-serie; Kingdom Hearts III-planning). Kyle McCarley (Nier: Automata, 13 Sentinels: Aegis Rim), Allegra Clark (Apex Legends, Dragon Age: Inquisition), David Lodge (Persona 5), ​​Lucien Dodge (Final Fantasy XV) en (Fire Emblem: Three Houses, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel-serie).

video
play-rounded-fill

Over Redemption Reapers

Na de abrupte komst van het meedogenloze Mort-leger begint de hoop in het hele rijk te eroderen. De macabere krachten treffen beschavingen met efficiëntie en wreedheid en laten ruïnes achter in de nasleep van hun nachtelijke aanvallen. De Ashen Hawk Brigade, een groep huurlingen die bedreven zijn in verrassingsaanvallen, bundelen hun krachten om terug te vechten tegen de binnenvallende legioenen terwijl hele landen bezwijken voor de Mort-aanval.

Op 3D-kaarten voer je het bevel over de Ashen Hawk Brigade in tactische gevechten. Gebruik tactische manoeuvres om troepen over het slagveld te verplaatsen voordat je elke ronde het bevel geeft om aan te vallen, te verdedigen of vaardigheden te gebruiken. Leer stealth-aanvallen voor meer schade of sterke combinatieaanvallen van talloze brigadeleden om ogenschijnlijk overweldigende kansen te overwinnen.

Rust de groep uit met stevige uitrusting om ervoor te zorgen dat elk lid van de brigade voorbereid is op de uitdagingen die in het verschiet liggen. Zet de rijkdommen van de overwinning waar je zo hard voor hebt gewerkt om in materialen voor het maken van krachtige bepantsering en wapens. Upgrade je vaardigheden om gevechtstalenten te verwerven die een bonte groep underdogs in dappere vechters kunnen veranderen.

Knip door de Mort om een ​​meeslepend, volwassen verhaal over oorlogsbeproevingen te onthullen. Tijdens volledig gesproken sequenties (opgenomen in zowel Engelse als Japanse audio), kun je de brigadeleden met elkaar zien communiceren en aangrijpende momenten beleven terwijl ze elkaar en de wereld om hen heen leren begrijpen. Terwijl leden van de Ashen Hawk Brigade worstelen met hun duistere geschiedenis als een dodelijke – en verachte – organisatie die bekend staat als ‘Faithless Reapers’, zie je ze misschien uit de vergetelheid opstijgen tot volkshelden.

Volgens Binary Haze Interactive CEO Hiroyuki Kobayashi: “Na het succes van ENDER LILIES, waren we van plan een nieuw genre te verkennen dat perfect is om onze passie voor het vertellen van duistere fantasieverhalen uit te drukken.” We kunnen niet wachten om de wereld kennis te laten maken met Redemption Reapers in het eerste kwartaal van 2023, aangezien de tactische RPG-gevechten en het ontroerende verhaal zorgen voor een onvergetelijke ervaring.