Research and Destroy – Launch trailer

Research and Destroy – Launch trailer

Spike Chunsoft en Implausible Industries hebben een lanceringsvideo uitgebracht voor hun nieuwe turn-based actiegame, Research and Destroy.

Research and Destroy is een turn-based actiegame die zowel lokale als online multiplayer ondersteunt. Bestuur drie slimme wetenschappers terwijl je vreemde nieuwe wapens en apparaten verkent en uitvindt om de bovennatuurlijke hordes te verslaan die de beschaving bijna hebben gedood!

video
play-rounded-fill

Over Research and Destroy

ONDERZOEK – Gebruik vivisecties op het slagveld, verkrijg nieuwe informatie over de bovennatuurlijke dreiging en creëer vervolgens dramatische verbeteringen voor elk vreemd wapen en elk interessant apparaat!

VERNIETIG – Plan van tevoren en ga dan rennen en schieten in een mix van turn-based strategie en realtime schieten – elke seconde telt!

CO-OP – Pas het uiterlijk van je wetenschappers aan en speel vervolgens lokale en online coöp met vrienden wanneer je maar wilt!

CAMPAGNE – Gebruik guerrilla-wetenschappelijke methoden om de campagnekaart te manipuleren en te zoeken naar de bovennatuurlijke bron – geen twee playthroughs zijn hetzelfde!

Research and Destroy is digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch via de eShop.