Retail Super Mario Odyssey analyse door Digital Foundry

Retail Super Mario Odyssey analyse door Digital Foundry

Nu dat Super Mario Odyssey uit is gekomen voor het grote publiek, en NintendoReporters ook eindelijk de  handen er op heeft kunnen leggen (kleine vertraging door problemen met PostNL) heeft Digital Foundry naar de retail-versie gekeken.

De technische kant van Super Mario Odyssey is al eerder een aantal keer door Digital Foundry bekeken.  Omdat we de jongens van Digital Foundry redelijk hoog hebben zitten, ze zijn hard maar eerlijk, willen we natuurlijk hun nieuwste uiting ook met jullie allemaal delen. 

video
play-rounded-fill

Een aantal dingen die we snel willen uitlichten zijn; Super Mario Odyssey maakt onder andere gebruik van een variabele resolutie om zo de framerate zo stabiel mogelijk te houden en NPC’s worden gewisseld van 3D naar 2D als ze meer uit zicht zijn.

Het nieuwste avontuur van onze favoriete Italiaan perst dus enorm veel uit de Nintendo Switch.

Eigen feedback

We hebben gisteren de eerste uren kunnen besteden aan Super Mario Odyssey en de ervaring is in 1 woord; geweldig!. We hebben daarnaast geen enkel probleem kunnen ontdekken in een sessie van pakweg 10 uurtjes (docked).

We zullen de komende dagen nog flink wat tijd in de game steken om zo ook onze review ervan uit te kunnen werken. Mochten we tegen zaken aanlopen dan zullen we die natuurlijk meenemen.

Hoe ervaren jullie Super Mario Odyssey op dit moment? Of als je hem nog niet hebt … say what … ga die game nu halen en spelen!!