Return To Monkey Island bevestigd

Return To Monkey Island bevestigd

Devolver Digital heeft de release aangekondigd van Return To Monkey Island voor Nintendo Switch tijdens de Nintendo Direct Partner Mini Showcase.

Deze officiële opvolger van de iconische point-and-click-avonturengames wordt later dit jaar uitgebracht voor Switch en pc. Deze aankondiging werd gevolgd door een nieuwe gameplay-video met de hoofdrolspeler Guybrush Threepwood en Monkey Island in de nieuwe kunststijl.

video
play-rounded-fill

Over Return To Monkey Island

Return to Monkey Island is een onverwachte en opwindende terugkeer van seriemaker Ron Gilbert die het verhaal van de beroemde avonturengames The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge voortzet, beide geproduceerd in samenwerking met Lucasfilm Games .

Guybrush Threepwood heeft zijn rivaal, de ondode piraat LeChuck, al jaren niet meer in een strijd om het verstand gezien. Elaine Marley, zijn echte liefde, heeft haar concentratie verlegd van het bestuur, en Guybrush zelf is op drift en ontevreden, omdat hij het geheim van Monkey Island nooit heeft ontdekt. Hippe, jeugdige piratenleiders onder bevel van kapitein Madison hebben de oude garde afgezet, Melee Island is verslechterd en de legendarische koopman Stan is gevangengezet voor ‘marketinggerelateerde overtredingen’.

Chat met oude en nieuwe bekenden op bekende eilanden onder angstaanjagende nieuwe regering. Vaar vervolgens naar de volle zee om het nieuwe en onbekende te ontdekken terwijl je je een weg baant uit moeilijke situaties. Het enige dat tussen Guybrush en grootsheid staat, zijn slimme raadsels, ongebruikelijke omstandigheden en dodelijke reacties.

Terug naar Point & Click Swashbuckling: door de traditionele point-and-click-gameplay naar het heden te brengen, zullen dappere piraten puzzels oplossen en de eilanden verkennen met behulp van een slimme aanpassing van de klassieke besturing van avonturengames. Piraterij wordt eenvoudig gemaakt met contextgevoelige interacties, reactieve dialoogstructuren en een intuïtief inventarissysteem.

Begeef je in Archipelago Adventures: Navigeer door de soms vriendelijke grenzen van Melee Island, een bekende locatie onder nieuwe heerschappij door leiders die oude vrienden en nieuwe gezichten hebben geperst. Verken onontgonnen gebied zoals het toepasselijk genaamde Terror Island en de kille buitenposten van Brrrmuda om zowel vrienden als vijanden te maken.

Het spannende slot van de Monkey Island-serie is de terugkeer van Ron Gilbert, de maker van de iconische serie, samen met game-co-schrijver Dave Grossman, artdirector Rex Crowle (Knights & Bikes, Tearaway) en componisten Peter McConnell , Michael Land en Clint Bajakian (Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge).

Ad