Rise of the Third Power – Eerste 31 minuten

Rise of the Third Power – Eerste 31 minuten

Rise of the Third Power, een RPG van uitgever Dangen Entertainment en ontwikkelaar Stegosoft Games, heeft een nieuwe gameplay-video ontvangen met de eerste 31 minuten dankzij Handheld-spelers.

video
play-rounded-fill

Over Rise of the Third Power

Rise of the Third Power is een console-rollenspel in retrostijl, gedeeltelijk gebaseerd op de politieke situatie in Europa aan het eind van de jaren dertig. Het verhaal speelt zich af in het thuisland van Rin tijdens de Gouden Eeuw van Sail, en volgt de gebeurtenissen die hebben geleid tot de grootste strijd in de menselijke geschiedenis.

Kenmerken

VERHAAL GEDREVEN – Sluit je aan bij een groep van acht mensen, elk met hun eigen doelen, standpunten en persoonlijkheden, terwijl ze beginnen aan een zelfmoordmissie om de Arkadyan-keizer, Dimitri Noraskov, omver te werpen. Spelers zullen een mix van komedie, drama en tragedie ervaren terwijl ze de gevaarlijke omgeving van Rin doorkruisen.

POLITIEKE INTRIGUE — Terwijl Rins planeet geneest van de Grote Oorlog, blijft de machtsbalans scheef, met machtsvacuüms die nog moeten worden opgevuld. Intriganten, leugenaars en verraders zullen het team van de speler belegeren en helpen, terwijl de klok verder tikt om het grootste conflict in de menselijke geschiedenis na te spelen.

AANGEPAST VechtSYSTEEM – Rise of the Third Power heeft acht speelbare personages in een gevechtssysteem dat vanaf het begin is gemaakt, elk met hun unieke reeks sterke en zwakke punten, en ze zijn allemaal ontworpen om naast elkaar te vechten zonder dat het nodig is voor moeizaam partijmanagement. Combineer de verschillende talenten en nadelen van elk personage, onderzoek de capaciteiten van je tegenstanders, bouw je formatie op en ga de strijd aan.

PERSISTENTE UITRUSTING — Elk apparaat dat voor elk personage wordt ontdekt, verworven of gestolen, is een permanente, unieke verbetering. In plaats van vervangingen te kopen, investeert de speler in verbeteringen. Nooit meer die fantastische helm in de stad kopen om een ​​betere te vinden als kerkerprijs. Elk personage heeft drie uitrustingsvakken, elk met acht verbeteringen, zodat je in totaal 192 upgrades kunt vinden. Deze techniek elimineert de verveling van voorraadbeheer en biedt tegelijkertijd iets nuttigs voor de completist om naar te zoeken.

De Nintendo Switch eShop heeft Rise of the Third Power beschikbaar. Er zijn taalkeuzes in zowel Engels als Japans.