Risen – Release trailer

Risen – Release trailer

Risen is nu beschikbaar om te spelen op de Nintendo Switch dankzij THQ Nordic, en het bedrijf heeft een nieuwe teaser uitgebracht die ons een voorproefje geeft van de game die draait op het apparaat van Nintendo. Dit is de allereerste keer dat de titel beschikbaar is op een Nintendo-console.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Risen

Verken de duistere en onheilspellende wereld van Risen, waar elke beweging in een of andere vorm gevolgen zal hebben. Je moet je een weg banen door een regio die bezaaid is met onverklaarbare aardbevingen, angstaanjagende wezens en ondoorgrondelijke rijkdommen door een ervaren zwaardvechter te worden, de kunst van het vechten met staf te leren of een groot magiër te worden.

Kenmerken

Het eiland Faranga, een mysterieus eiland met een vulkaan, staat bekend om zijn sterke aardbevingen, die slecht voorspellen voor de mensen die er wonen. Vreemde monsters zijn uit de aarde voortgekomen met de herrezen ruïnes van oude tempels, die grote paniek hebben veroorzaakt in de omliggende regio. Bezorgdheid en hysterie verspreiden zich snel onder de algemene bevolking. – Is er geen ruimte meer voor optimisme? Een invloedrijke organisatie die zichzelf “The Inquisitors” noemt, heeft van het stoppen van deze gebeurtenissen hun missie in het leven gemaakt. Ze lanceren een expeditie naar Faranga; een hevige storm haalt het schip echter in en zorgt ervoor dat het zinkt terwijl het nog op zee is. – Op een dag zal er een held verschijnen: je had het geluk om aan het scheepswrak te ontsnappen, maar nu sta je helemaal alleen op het vulkanische eiland. Je ontdekt dat je midden in een opstand, een tiranniek regime en enkele mysterieuze rituelen zit. Jij bent degene die de richting kiest waarin de slinger van het lot zal slingeren.

Op de Nintendo Switch hebben spelers de mogelijkheid om Risen digitaal of fysiek te kopen.