River City Girls 2 – Vijanden trailer

River City Girls 2 – Vijanden trailer

Arc System Works en WayForward hebben een nieuwe trailer voor River City Girls 2 samengesteld die de slechteriken in de game laat zien. Sabuko, de ‘in ongenade gevallen dochter’, Ken, de ‘rijke jongen yakuza’ en Sabu, de ‘criminele patriarch’, zijn enkele van deze mensen.

video
play-rounded-fill

Over River City Girls 2

River City Girls 2 gaat verder waar de eerste eindigde. Het plaatst Misako, Kyoko, Kunio, Riki en twee nieuwe personages, Marian en Provie, in de strijd van hun leven wanneer een oude vijand terugkomt om problemen te veroorzaken. Maar de meisjes (en jongens) geven niet zomaar op. Ze vechten terug met nieuwe accessoires, nieuwe items, nieuwe wapens en meer bewegingen (zoals Kyoko’s Cartwheel Kick en Misako’s Lightning Rider), evenals gloednieuwe vaardigheden zoals bewakers verpletterende aanvallen en opstijgcombinaties. De vijanden die je hebt ingehuurd om je te helpen in de strijd zijn terug, en deze keer kun je er twee tegelijk vasthouden! Bovendien kun je nu handlangers inhuren die nog sterker zijn dan voorheen.

River City is levendiger dan ooit, met een dag/nacht-cyclus, een ingewikkelder landschap, meer winkels, nieuwe gevaren, verborgen gebieden en een heleboel dingen die kapot kunnen worden gemaakt. De vechtpartij neemt spelers mee naar veel nieuwe en bijgewerkte delen van de stad, zoals sloppenwijken in de binnenstad, een campus van een technologiebedrijf en een betoverd bos, en zet ze op tegen een verscheidenheid aan nieuwe vijanden en bazen, zoals de Dragon Twins (Ryuji en Ryuichi). Onze helden kunnen zelfs naar schuilplaatsen gaan, dit zijn plaatsen waar ze extra uitrusting kunnen opslaan, rekruten kunnen ruilen of gewoon kunnen rondhangen en naar muziek kunnen luisteren.

River City Girls 2 heeft ook een betere tracking van missies, drie moeilijkheidsgraden en een dynamisch verhaalsysteem met dialogen die veranderen op basis van de personages die de speler bestuurt. En natuurlijk heeft de game een nieuwe geanimeerde intro, nieuwe tussenfilmpjes die eruitzien als stripboeken, en een nieuwe keiharde synthpop-soundtrack van Megan McDuffee, die de originele River City Girls-soundtrack maakte. Volg @WayForward op Twitter en Facebook voor meer informatie over River City Girls 2 en kijk hier op www.wayforward.com voor nieuws over de game.

Kenmerken

  • Er zijn zes speelbare personages en elk heeft zijn eigen vechtstijl en reeks bewegingen die kunnen worden geüpgraded.
  • De gevechten zijn verbeterd met verpletterende bewakers, opstijgcombo’s en meer!
  • River City wordt groter! Nieuwe plaatsen met meer dan één manier om er te komen en verborgen plekken!
  • Speel alleen of vorm een ​​team met een vriend, lokaal of online
  • Spelers kunnen nieuwe goons inhuren om ze te helpen in de strijd! Houd twee rekruten tegelijk.
  • Er zijn veel niet-spelerpersonages (NPC’s) om te ontmoeten, mee te praten en in het gezicht te slaan, inclusief verrassende cameo’s!
  • Geweldige anime-intro, tussenfilmpjes van stripboeken, Engelse en Japanse voice-overs en een geweldige soundtrack met RCG1-componist Megan McDuffee!

River City Girls 2 komt op 1 december 2022 in Japan uit voor Nintendo Switch. Noord-Amerika en Europa weten niet wanneer het uitkomt.