River City Saga: Three Kingdoms – Westerse release op July 21, 2022

River City Saga: Three Kingdoms – Westerse release op July 21, 2022

Arc System Works en APlus Games hebben Kunio-kun no Sangokushi dayo: Zeiin Shuugou! vorig jaar, een nieuwe River City spin-off game die zich afspeelt in de oude Three Kingdoms-periode!

Beide bedrijven hebben aangekondigd dat River City Saga: Three Kingdoms op 21 juli 2022 in het westen zal worden uitgebracht voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc voor $ 29,99. Zoals eerder vermeld, plaatst de game spelers in de schoenen van Kunio-Kun en zijn vrolijke band terwijl ze het tijdperk van de oorlogvoerende staten verscheuren!

video
play-rounded-fill

Over River City Saga: Three Kingdoms

Wilde en gekke actie! Kunio veroorzaakt chaos in de drie koninkrijken!

Het River City-ensemble van personages gaat naar het Three Kingdoms-podium om ravage aan te richten! Deze titel bouwt voort op de beroemde Downtown Special: River City Historical Drama! game’s idee door internationale grenzen te overschrijden om het verhaal van de Romance of the Three Kingdoms te verbeelden.

Kijk hoe de wilde en komische actie zich ontvouwt terwijl onze held Guan Yu (ook bekend als Kunio) vecht om de turbulente dagen van het overleden Han-rijk te overleven. De rest van de cast verschijnt als generaals, tactici en andere personages, wat de Three Kingdoms een River City-draai geeft! Geniet van een hilarische, actievolle hervertelling van belangrijke historische gebeurtenissen, van de Yellow Turban Rebellion tot de Battle of Red Cliffs.

Je kent en houdt van de Beat ’em Up-actie!

De gameplay is gericht op de kenmerkende beat ’em up-actie van de serie. Een enorme gamewereld wordt gevormd door ingewikkeld met elkaar verweven secties. Naast gevechten mag je in dorpen en steden gaan winkelen. Bezoek de bezienswaardigheden en verken elk hoekje en hoekje!

Keer het tij in de strijd met flitsende ‘tactiek’-moves!

Met spectaculaire ‘Tactics’-moves kun je het tij van de strijd in jouw voordeel keren! Met deze tactieken kun je alle tegenstanders op het scherm beïnvloeden. Het gebruik ervan op geschikte locaties kan mogelijk leiden tot de ontdekking van geheime kamers of doorgangen…?

Over “Three Kingdoms Heroes: Battle of Red Cliffs”

Naast de Verhaalmodus biedt “Heroes of the Three Kingdoms: Battle of Red Cliffs” een modus voor maximaal vier spelers met lokale en internetco-op.

Verover in totaal tien niveaus vol formidabele bazen, soms samenwerkend en soms concurrerend. Er valt veel te leren, van het in- of uitschakelen van friendly fire tot het ontdekken van geheime levels.

Ad