Rockstar Games – Grand Theft Auto Trilogy problemen

Rockstar Games – Grand Theft Auto Trilogy problemen

Rockstar Games heeft zijn excuses aangeboden aan fans voor de problemen rond de onlangs uitgebrachte Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Het bedrijf zegt dat het spijt heeft dat het spel is uitgebracht in de staat waarin het zich bevond en erkent dat de trilogie meer tijd in de oven had moeten doorbrengen voordat het voor het grote publiek werd vrijgegeven. Ze zeiden dat de trilogie erg belangrijk voor ze is, want wat je er ook van vindt, ze maken deel uit van de culturele geschiedenis en zullen de klassieke pc-versies van Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto toevoegen. : San Andreas terug naar de Rockstar Store nadat ze zijn verwijderd.

PC-gebruikers krijgen iets

Als verontschuldiging verklaarde Rockstar Games dat iedereen die Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition voor pc tot en met 30 juni 2022 in de Rockstar Store heeft gekocht, de klassieke versies in hun Rockstar Games Launcher-bibliotheek zal ontvangen zonder bijkomende kosten. Terwijl console-eigenaren gewoon niets ontvangen.

Het bedrijf zegt echter dat ze binnen enkele dagen een softwarepatch zullen uitrollen die enkele van de problemen zal oplossen. Hoewel er in de loop van de maanden waarschijnlijk meer patches nodig zullen zijn om de game te laten werken zoals het hoort bij de lancering.

Verklaring van Rockstar Games

Hallo allemaal,

We willen een update geven over de onverwachte technische problemen die aan het licht kwamen als onderdeel van de lancering van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Ten eerste willen we onze oprechte excuses aanbieden aan iedereen die problemen heeft ondervonden bij het spelen van deze games.

De Grand Theft Auto-serie — en de games die deel uitmaken van deze iconische trilogie — zijn net zo speciaal voor ons als we weten voor fans over de hele wereld. De bijgewerkte versies van deze klassieke games zijn niet gelanceerd in een staat die voldoet aan onze eigen kwaliteitsnormen, of de normen die onze fans zijn gaan verwachten.

We hebben plannen om de technische problemen aan te pakken en elke game in de toekomst te verbeteren. Met elke geplande update zullen de games het kwaliteitsniveau bereiken dat ze verdienen te zijn.

De komende dagen komt er een nieuwe titelupdate voor alle versies van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition die een aantal problemen aanpakt. We zullen iedereen updaten zodra het live is.

In de tussentijd moeten we helaas melden dat we berichten horen over leden van de ontwikkelingsteams die worden lastiggevallen op sociale media. We zouden onze community vriendelijk willen vragen om een ​​respectvolle en beschaafde discussie te voeren rond deze release terwijl we aan deze problemen werken.

Hoewel een van de doelen van de Definitive Editions was om spelers nog vele jaren van deze games op moderne platforms te laten genieten, begrijpen we ook dat sommigen van jullie nog steeds graag de vorige klassieke versies beschikbaar willen hebben voor aankoop.< /p>

We zullen de klassieke pc-versies van Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas binnenkort als een bundel weer aan de Rockstar Store toevoegen. Bovendien ontvangt iedereen die Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition voor pc tot en met 30 juni 2022 in de Rockstar Store heeft gekocht, deze klassieke versies zonder extra kosten in hun Rockstar Games Launcher-bibliotheek. We zullen iedereen updaten zodra deze terug zijn in de Rockstar Store.

We willen nogmaals iedereen bedanken voor hun geduld en begrip terwijl we aan deze updates werken om ervoor te zorgen dat deze games voldoen aan ieders terecht hoge normen.

Met vriendelijke groet,

Rockstar Games