Root Film – Trailer 3

Root Film – Trailer 3

Kadokawa heeft de derde officiële trailer voor Root Film in Japan gepubliceerd.

Root Letter, gestileerd als √Letter, is een van de gloriegames van het gamebedrijf Kadokawa, wordt goed ontvangen in Japan en verandert in een enorme multimedia-franchise. Het werd uitgebracht in 2016 voor de PlayStation Vita en volgde de live-action remake-versie getiteld Root Letter: Last Answer.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Root Film

Nu de goed ontvangen visuele romangame is uitgebracht, brengt Kadokawa Games de vervolggame naar de Root-franchise met de titel Root Film voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Dit mysterie-avonturenspel komt op 23 april in Japan. Dus, ben je klaar om dit spannende moordverhaal op je favoriete consoles te laten verschijnen? Voor de westerse release zal de Britse game-uitgever PQube deze ergens in 2019 uitbrengen. Laten we wachten op de officiële aankondigingen!

Deze game brengt je naar de prefectuur Shimane, waar dit ook de locatie is van de Root Letter-game en ontdekt dat je je in het diepe spannende moordverhaal bevindt. Root Film draait helemaal om een ​​tv-serie getiteld Shimane Mystery Drama Project.

Deze tv-serie is tien jaar geleden om onbekende reden geannuleerd. Nu willen ze het project terugbrengen met de drie teams met de regisseur en een actrice die is geboekt als onderdeel van de cast. De hoofdrolspeler Rintaro Yagumo, een 23-jarige man, weet niet dat zijn opwinding in verschrikkingen verandert, aangezien er een schokkende misdaad is gebeurd tijdens het scouten van hun locatie. Volg hem en de rest van de personages van Root Film om de waarheid achter dit moordincident te vinden.

Root Film is geschreven door Hifumi Kouno en de personages zijn ontworpen door Taro Mino. Samen met Rintaro Yagumo is er ook nog een andere hoofdrolspeler genaamd Riho.

Kenmerken

  • Synesthesiemodus – Tijdens het gesprek ziet de hoofdpersoon belangrijke woorden die niet mogen worden vergeten. De verworven zoekwoorden kunnen worden gebruikt als onderdeel van je hand in “Max Mode”
  • Een volledig vernieuwd systeem en een veel betere Max-modus van Root Letter. Het is een debat tussen de hoofdrolspeler en andere personages in het spel, dat plaatsvindt in de hoofdstukken over de resolutie waarnaar je overschakelt naarmate je verder komt in het spel
  • Onder toezicht van Hifumi Kouno worden de ‘gebruikersinterface’ en het ‘tekstontwerp’ rond filmwerk stijlvoller in vergelijking met Root Letter