RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition – Eerste 25 minuten

RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition – Eerste 25 minuten

Vraagt ​​u zich af hoe RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition wordt uitgevoerd op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 25 minuten bekijken.

RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition voegt ondersteuning toe voor coöp voor twee spelers op de bank, 8 nieuwe outfits en alle updates na de lancering voor de originele game!

video
play-rounded-fill

Over RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition

De definitieve RWBY-ervaring is nu op Nintendo Switch ™ – inclusief drie jaar aan contentupdates en DLC, acht geheel nieuwe outfits en coöp voor twee spelers op de bank.

RWBY: Grimm Eclipse is een coöp-, hack-and-slash-game voor maximaal vier spelers gebaseerd op Rooster Teeth’s internationale hitserie RWBY. Sluit je aan bij je vrienden in intense gevechtsactie als een van de acht studenten van Beacon Academy en stop de kwade krachten van de Grimm en Doctor Merlot. Verhoog je favoriete RWBY-personage en doorkruis Remnant in nieuwe verhaallijnen of de Grimm Gauntlet-modus.

WORD HET ULTIEME TEAM

Werk samen met je vrienden in coöp voor twee spelers op de bank of online coöp voor vier spelers en gebruik krachtige teamaanvallen.

SPEEL ALS JE FAVORIETE KARAKTERS

Speel als Ruby, Weiss, Blake, Yang en Team JNPR en ontgrendel de unieke vaardigheden en upgrades van elk personage.

PAS JE STIJL AAN

Wil je vechten in de nieuwe Volume 7-outfits? Vraag je je af hoe het is om in een pyjama door Remnant te rennen? Misschien wil je liever de exclusieve, nooit eerder vertoonde Power Armor uitproberen? Ongeacht je stijl, er zijn genoeg outfitopties voor elke RWBY-fan.

DOMPEL JEZELF ONDER IN DE WERELD VAN RWBY

Ervaar een exclusieve en volledig canon-verhaallijn met volledige voice-over van de cast van de show en een originele score van de componist van RWBY.

VEROVER DE GRIMM GAUNTLET & HORDE MODE

Bewijs dat je de ultieme jager of jager bent door golven vijanden te verslaan en verdedigingstorens te bouwen in uitdagende alternatieve spelmodi.

RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99 USD.

Ad