Rytmos komt in februari 2023 uit, nieuwe trailer

Rytmos komt in februari 2023 uit, nieuwe trailer

Een definitieve releasedatum voor Rytmos, een muzikaal ritmespel, werd aangekondigd door Floppy Club. Vanaf 28 februari 2023 is de game beschikbaar op de Nintendo Switch.

Voor Rytmos betekent dit een vertraging. De game stond oorspronkelijk gepland voor Q4 2022 toen het in juni voor het eerst werd aangekondigd voor Switch. Gelukkig duurt de vertraging niet al te lang.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Rytmos

In Rytmos, een muziekspel als geen ander, kunnen spelers hun eigen deuntjes componeren met behulp van een verscheidenheid aan ontgrendelde instrumenten en modifiers, terwijl ze ook puzzels oplossen met een muzikaal thema.

Elke planeet die de speler bezoekt in dit spel, dat zich in de ruimte bevindt, heeft een reeks van zes lijnpuzzels om te voltooien. Om een ​​muzikale lus in elk van deze problemen te creëren, moeten spelers langs geluidszenders gaan voordat ze teruggaan naar het begin. De soundtrack van de game wordt groter naarmate er nieuwe lagen worden toegevoegd bij elke loop, waardoor live muziekcomposities ontstaan ​​die afhankelijk zijn van de acties van de speler. Spelers die door elke kubieke kosmos gaan, hebben de mogelijkheid om te leren hoe ze muziek moeten uitvoeren. De in-game soundtracks kunnen worden vastgelopen bij het gebruik van instrumenten zoals de kalimba, vibrafoon en zelfs vintage synthesizers uit de jaren 80, en om originele nummers te maken. Als je klaar bent, verandert Rytmos in een volledig complete muziekmaker met het potentieel om ingewikkelde muzikale composities te maken, in plaats van gewoon een eenvoudig puzzelspel.

Om wereldwijde muziek te vieren, mensen te inspireren en voor te lichten over het verleden van muziek en een betere kennis te geven van hoe muziek wordt gemaakt, heeft Floppy Club Rytmos opgericht. Als gevolg daarvan put Rytmos muzikale inspiratie uit een breed scala aan volledig internationale bronnen. Spelers zullen tijdens hun reis door de ruimte een verscheidenheid aan unieke zonnestelsels tegenkomen, waarbij ze invloed putten uit een verscheidenheid aan muziekgenres, zoals de 8-bit muziekgekte van de jaren tachtig en de Ethiopische jazz uit de jaren zestig. Rytmos levert een contemplatieve ervaring met de nadruk op rustgevende gameplay op laag tempo die spelers probeert aan te moedigen en aan te sporen om naar verschillende muziek en genres te luisteren.

Kenmerken

  • Ga op een interstellaire muzikale reis vol ontdekkingen en creaties.
  • Gelaagde soundscapes veranderen naarmate je problemen in elk level voltooit.
  • Geniet van een soundtrack die door de tijd heen is geïnspireerd op internationale muziek.
  • Krijg toegang tot instrumenten, leg jamsessies vast en maak je eigen muziek!
  • De partnerwebsite van een game biedt gratis in-game muziekafspeellijsten, muziektheorie en muziekgeschiedenis.

Rytmos kan in digitale vorm worden gedownload via de Nintendo Switch eShop.