Rytmos komt

Rytmos komt

Floppy Club heeft onthuld dat hun vredige puzzelspel Rytmos naar de Nintendo Switch komt. De game staat momenteel gepland voor een release in het vierde kwartaal van 2022.

Rytmos is een rustig puzzelspel waarin je doolhoven oplost om muziek te maken.

video
play-rounded-fill

Over Rytmos

Reis van planeet naar planeet op zoek naar de muziek die zich daarin verbergt.

Los de zes raadsels aan de zijkanten van de planeet op door een route te schetsen die eindigt waar hij begon en een lus vormt.

Luister naar de muziek die geleidelijk ontstaat terwijl de loops unieke melodische sequenties creëren die overlappen met de rest van de loops van de planeet.

Speel bovenop de muziek van de wereld met een breed scala aan leuke ontgrendelde muzikale gadgets.

De kosmos is gevuld met kubusvormige planeten, elk met zes doolhof-puzzels om te voltooien. Door de aanwijzer in een bepaalde richting te vegen, wordt de route in het labyrint getekend zolang er een oppervlak onder is. De cursor activeert verschillende tonen, percussieve componenten of muzikale akkoorden door zogenaamde geluidszenders langs het pad aan te raken.

Nadat elke nieuwe kant van een planeet is opgelost, wordt een nieuwe audiolus toegevoegd aan de vorige, waardoor steeds meer van een muzikale compositie wordt blootgelegd.

EEN MUZIEKWERELD

Tijdens het spel luister je naar muziek die is beïnvloed door genres zoals Zimbabwaanse Kalimba-muziek, Ethiopische jazzmuziek, Duitse elektronische muziek uit de jaren 70, circuitbending, Indonesische gamelanmuziek, Japanse milieumuziek en nog veel meer.</p >

MUSICAL SPEELGOED VAN HET SPEL

Terwijl je door het spel gaat, ontdek je muziekinstrumenten of modifiers waarmee je kunt jammen en de melodische loops van de planeten kunt veranderen. Je kunt onder meer instrumenten ontgrendelen zoals een Kalimba, Percussion, Vibraphone, Gamelan-percussies en jaren 80-synthesizers.

Je hebt ook toegang tot muzikale modifiers zoals een bitbreker, laagdoorlaatfilter, vertraging en schaalwisselaar.

Hoe verder je in het spel komt, hoe ingewikkelder de aanpassingen en storingen die je kunt doen.