Sableye komt eraan voor Pokemon UNITE

Sableye komt eraan voor Pokemon UNITE

Pokemon UNITE heeft nog steeds een behoorlijk grote schare fans en fans zullen blij zijn te horen dat Sableeye, een Dark/Ghost-type Pokemon, de volgende Pokemon zal zijn die meedoet aan het strategische spel voor de Nintendo Switch, iOS en Android . Wanneer Sableeye op 16 november een speelbaar personage wordt, kunnen fans hem leren kennen. Pokemon UNITE kan nu gratis worden gespeeld in de eShop.

Over Sableye

Sableye is een Pokémon die op twee benen loopt. Zijn lichaam is donkerpaars en hij heeft scherpe tanden en klauwen waarmee hij door de grond graaft. Hij heeft lichtblauwe, edelsteenachtige ogen, waardoor hij bij weinig licht kan zien en in het donker kan schitteren. Hij heeft ook een rode edelsteen op zijn borst en op zijn rug een blauwe en groene edelsteen en nog een rode.

Deze edelsteenachtige ogen en versieringen op zijn lichaam worden veroorzaakt door zijn dieet, dat bestaat uit rotsen en ruwe edelstenen. Het probeert ook Carbink te vangen, maar Gabite is meestal eerder bij hen dan Sableye. Mensen zijn er bang voor omdat ze hebben gehoord dat als je in zijn ogen kijkt, het je ziel zal stelen. Het komt alleen ‘s nachts tevoorschijn en wordt zelden gezien. Het wordt gevonden in grotten.

Wanneer Mega Sableye baadt in Mega Evolution-energie, trekt het rode juweel op zijn borst weg van Sableye’s huid en wordt het veel groter. Het juweel laat ook een klein gaatje achter in de borst van Mega Sableye. Zijn oren worden langer en de bovenkant van zijn kop krijgt een stekel. Zijn witte tanden worden geel en zijn lichtblauwe ogen veranderen in karmozijnrode ogen met diagonale spleten aan de binnenkant. Hij krijgt een tweede groene edelsteen, een tweede rode edelsteen en twee kleine gele edelstenen op zijn rug.

Het grotere juweel zou zo hard zijn dat geen enkele aanval het zelfs maar kan krassen. Tijdens gevechten verschuilt Mega Sableye zich achter het juweel, van waaruit het kan profiteren van alle openingen die zijn doelwit laat zien. Sableye kan niet snel draaien omdat hij zijn enorme juweel omhoog moet houden. Dit maakt het van achteren kwetsbaar.