SaGa Scarlet Grace komt in 2018

SaGa Scarlet Grace komt in 2018

Een ding dat niet werd genoemd in de Europese of Noord-Amerikaanse Nintendo Direct-presentatie, is dat SaGa Scarlet Grace op weg is naar de Nintendo Switch.

Maar waarom werd dit niet genoemd in de andere Nintendo Direct’s? Er was een Vita-versie van dit spel in ongeveer 2016 dus …

Alleen voor Japan?

De game werd aangekondigd tijdens de Japanse Nintendo Direct-presentatie. Omdat je die specifieke Nintendo Direct misschien niet hebt gevolgd, kun je hieronder een video van het spel bekijken.

video
play-rounded-fill

Maar je vraagt je waarschijnlijk af waarom een lokalisatie of Engelse versie waarschijnlijk is.

Gebaseerd op het feit dat het Vita-spel wordt geporteerd naar meerdere platforms. Het hebben van Steam als een platform betekent in principe een Western of Engels release in bijna elke situatie.

Er is zelden een situatie waarbij een uitgever een Steam-poort van een Japans spel voor Japan speelt, gezien de markt daar. In het verleden, toen Square Enix een game voor Steam in Japan heeft aangekondigd, is het altijd gelokaliseerd.

Vanaf nu staat het op alle platforms in 2018 in Japan en in dit stadium zal het waarschijnlijk snel in het Engels verschijnen of tegelijkertijd. Ben je uiteindelijk Romancing SaGa 2 gaan spelen en vind je het leuk genoeg om meer van de franchise te willen?

Ad