Sam & Max: Beyond Time And Space – Fysieke edities onthuld, pre-orders starten op 6 mei

Sam & Max: Beyond Time And Space – Fysieke edities onthuld, pre-orders starten op 6 mei

Sam & Max: Beyond Time and Space wordt de volgende Nintendo Switch-game met een fysieke editie, volgens Limited Run Games. De open pre-orderperiode van de titel begint op 6 mei 2022 (10 uur ET) en duurt vier weken.

Samen met de standaardeditie van $ 34,99 USD (hierboven weergegeven), kondigde de uitgever ook een Collector’s Edition van $ 79,99 aan voor de game, die extra’s zal bevatten zoals een dvd met bonusfuncties, een mini-cd van Friendly Demon Song, ansichtkaarten met afleveringen, een ” Autopsie” mini-print, 1 van de 8 willekeurige tijdkaarten, een Jurgen Rave-flier, een Tiny Tiki-onderzetter voor drankjes, een dossierenvelop, een Soul Train Subway-token en een Banang-sticker.

Over Sam & Max: Voorbij tijd en ruimte

Ga mee met de Freelance Police op een vreemde reis van de Noordpool naar de Fountain of Youth, van de ruimte naar de hel en alles daartussenin.

Telltale’s tweede seizoen met episodische Sam & Max-games is minutieus bijgewerkt door een klein team van de oorspronkelijke makers, met als resultaat Sam & Max: Beyond Time and Space. Sam is een hondenonderzoeker van 1,80 meter lang met een scherp gevoel voor goed en kwaad. Max is een woest konijn met een voorliefde voor chaos. Zij zijn de Freelance Police, een oneerbiedig komisch duo wiens unieke misdaadbestrijdingstechniek al bijna drie decennia stripboeken- en videogamefanaten in vervoering brengt.

Sam en Max zijn terug op het criminele ritme in deze compilatie van vijf afleveringen van onderling gerelateerde misdaden, waaronder een botsing met de kerstman, een race om een ​​enorme vulkaan in bedwang te houden en een confrontatie met een Eurotrash-vampier. Dan worden de dingen vreemder.

Heeft Bosco, de paranoïde winkelier, gelijk in zijn beweringen over een massale samenzwering? Verbergt Stinky, de eigenaar van een café, de waarheid over wat er met haar opa (die ook Stinky heette) is gebeurd? Zal Sybil Pandemik, de snobistische buurman, ooit de ware liefde ontdekken? VERJAARDAG?! Heeft iemand het gezegd?

Maak een ritje in de DeSoto voor een hilarisch avontuur dat voor het eerst de IGN’s Adventure Game of the Year-prijs won en er nu beter uitziet en klinkt dan ooit met prachtige HD-graphics, gereviseerde verlichting en lip-sync, verfijnde cinematografie , geremasterde audio en acht geheel nieuwe muzieknummers met live jazzmuzikanten.

Zombies gaan dansen. Mariachis zal optreden. De straten zullen worden gesloopt door een enorme oorlogsrobot. Als het leven van hun vrienden op het spel staat, zijn Sam en Max bereid hun leven op het spel te zetten om het goed te maken.

Ad