Saturday Morning RPG aangekondigd

Saturday Morning RPG aangekondigd

Limited Run Games, bekend van de gelimiteerde, fysieke uitgaven van diverse spellen voor consoles en handhelds, heeft hun eerste game aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Het spel Saturday Morning RPG komt namelijk deze lente naar de Switch!

Er wordt een digitale en een fysieke versie van dit spel uitgebracht, waarvan de fysieke versie alleen wordt verkocht op de site van Limited Run Games.

Saturday Morning RPG is eerder uitgebracht voor iOS, PC, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Ook is hij een paar jaar geleden aangekondigd voor de Wii U. Deze versie heeft alleen nooit het daglicht gezien. Saturday Morning RPG dankt zijn naam aan de stijl van het spel; het volledige spel is gecreëerd in cartoonstijl, zoals deze in de jaren 80 iedere zaterdag ochtend op de Amerikaanse televisie kwam.

Over Saturday Morning RPG

In Saturday Morning RPG, speel je als Marty in een open wereld waar regelmatig gevechten met vijanden voorkomen. Deze gevechten zijn standaard Japanse RPG gevechten; ook tijdens de aanvallen en verdedigingen wordt actie van jou verwacht.

Voor sommige vijanden moet je bepaalde knoppen indrukken om meer schade te doen en om jezelf te verdedigen moet je op het juiste moment op een knop drukken.

Buiten de gevechten om, kun je de open wereld van het spel verkennen en op deze manier nieuwe items vinden om in de gevechten te gebruiken, een aantal questen uitvoeren en XP punten verzamelen om je personage sterker te maken. Daarnaast kun je speciale stickers vinden, die je krachten versterken en die je aan het begin van een gevecht kunt inzetten.

Trailer – Saturday Morning RPG

video
play-rounded-fill

Kijk jij uit naar dit spel, of heb je liever een spel in een modernere stijl?

Ad