SEGA – Geen plannen voor fysieke Sonic Origins … nog

SEGA – Geen plannen voor fysieke Sonic Origins … nog

Katie Chrzanowski, SEGA of America’s social media manager, plaatste een korte lijst met veelgestelde vragen over Sonic Origins op haar Twitter-account. Ze zei dat het bedrijf momenteel een digitale release overweegt, maar dat zou kunnen veranderen omdat er “op dat moment geen fysieke plannen zijn”.

Voordat het bedrijf zich verbindt tot een fysieke versie, zal het hoogstwaarschijnlijk afwachten hoe goed Sonic Origins verkoopt wanneer het op 23 juni wordt uitgebracht.

Over Sonic Origins

HERDEFINITIE VAN CLASSIC SONIC

Bereid je voor om als nooit tevoren ondergedompeld te worden in klassieke Sonic the HedgehogTM-games! Sonic Origins is een geheel nieuwe multi-game-compilatie die de geliefde 2D Sonic-games die voor het eerst werden gepubliceerd op het SEGA Genesis/Mega Drive-platform – Sonic The Hedgehog 1, 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD – digitaal remastert voor de huidige generatie platforms. Sonic Origins, ontwikkeld door SEGA®, presenteert de befaamde, non-stop Sonic-actie uit de originele games en voegt een nieuwe draai toe met verbeterde graphics, nieuwe functies, extra inhoud en modi, en meer.

Pre-order de Standard Edition of Digital Deluxe en ontvang de Start Dash-bundel met 100 bonusmunten in-game cash, de nieuwe Mirror-modus en de mogelijkheid om je playthrough te personaliseren met een aangepaste Letterbox-achtergrond. En er zijn nog meer intrigerende nieuwe functies in Digital Deluxe.

KLASSIEKE HERGEDEFINIEERDE KRACHT op Sonic Origins met gloednieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke game! Van de klassieke Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te stoppen in glanzende high definition! Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, activeer dan de exclusieve in-game Mirror Mode!

MODELLEN VOOR KLASSIEKE EN JUBILEUMgelegenheden

In de klassieke modus kun je een verzameling klassieke Sonic-games met meerdere games spelen in hun vintage-stijl. Deze modus behoudt de originele spelpresentatie en speelt in het traditionele eindige leven en game over-formaat. Om iets nieuws te proberen, ga je naar de Jubileummodus, die een weergave op volledig scherm heeft en een eindeloze hoeveelheid levens om het plezier gaande te houden zonder de game opnieuw te hoeven starten.

MISSIES, MUNTEN EN MUSEUM ZIJN NU ONTGRENDELBAAR

Doe tijdens de games mee aan tal van taken om je talenten op de proef te stellen en geld te winnen. Spelers kunnen munten gebruiken om toegang te krijgen tot extra inhoud uit de kluis, de Special Stage te bekijken en andere dingen te doen.

Ad