Severed Steel komt op 21 juli, fysieke release bevestigd

Severed Steel komt op 21 juli, fysieke release bevestigd

Uitgever Digerati heeft onthuld dat FPS Severed Steel, dat vorig jaar op Gamescom werd gelanceerd, op 21 juli beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch.

Inhoudsopgave (TOC)

Over Severed Steel

De Nintendo Switch-versie bevat al het hoofdgamemateriaal in de pc-versie, inclusief de modi Campaign, Firefight en New Game Plus, 42 levels, 27 wapens, 5-armige kanonnen en 22 game-veranderende mutators. Het heeft echter niet de niveau-editor. De game zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn via de eShop.

Severed Steel is een first-person shooter voor één speler met een vloeiend stuntsysteem, vernietigbare voxel-achtergronden, veel bullet-time en een eenarmige hoofdrolspeler. Het is alleen jij, je trekkervinger en een laars met stalen neuzen tegen een door slechteriken geteisterde bovenbouw. Combineer muurruns, duiken, salto’s en slides om elke tegenstander uit te schakelen.

Kenmerken

  • Een unieke vechter: speel als Steel, een snel denkende, eenarmige sluipschutter op een zoektocht. Er is geen herladen – kies je schoten zorgvuldig en wees voorbereid om een ​​geladen wapen uit de koude, dode handen van je tegenstanders te rukken
  • Stijlvolle gevechten: ontwijk kogels, spring over muren, slide kick, gooi wapens – doe wat nodig is om te winnen in felle en furieuze vuurgevechten.
  • Omgeving die volledig vernietigbaar is: gebruik scherpe kogels van 4,7 mm om door gips te prikken, .50 cal-slakken om door sterk beton te beuken, of je armkanon om overal grote gaten in te maken.
  • Dynamische AI: want voor dynamische, niet-gescripte, squad-gebaseerde AI zijn geen twee gevechten identiek.
  • Firefight-game: jaag in deze modus in arcade-stijl op hoge scores en snelle timings voor glorie op het leaderboard. Er zijn 42 podia, elk met zijn eigen reeks subuitdagingen, en meer dan 20 ontgrendelde, baanbrekende ‘Mutators’.
  • Campagnemodus: Vecht je een weg door zes korte verhalende hoofdstukken terwijl je vecht tegen de troepen van de sinistere mega-onderneming, EdenSys – Toegankelijkheid: een verscheidenheid aan veranderlijke opties voor aspecten zoals moeilijkheidsgraad, afbeeldingen, audio, bedieningselementen, navigatie en meer.

Severed Steel wordt op 21 juli uitgebracht voor Nintendo Switch.