Shantae and the Pirate’s Curse is volgende Limited Run Games release

Shantae and the Pirate’s Curse is volgende Limited Run Games release

Alle fans van de Half-hero genie zullen binnenkort in staat zijn om een tijdloze, geperfectioneerde klassieker fysiek in hun handen te hebben.

Limited Run Games heeft onthuld dat Wayforward’s Shantae and the Pirate’s Curse een exclusieve fysieke release voor op de Nintendo Switch zal krijgen.

video
play-rounded-fill

Over Shantae and the Pirate’s Curse

Begin aan een gloednieuw avontuur met Shantae, de opzwepende buikdansgenie. Wanneer ze haar magie verliest, moet Shantae samenwerken met haar aartsvijand, de snode piraat Risky Boots om Sequin Land te redden van een kwade vloek. Als een piraat verkrijgt Shantae nieuwe wapens om haar zoektocht te vervolgen, monsters te doden, epische bazen te verslaan … en hopelijk haar magie terug te krijgen op de koop toe! Maar kan ze haar dodelijkste vijand echt vertrouwen?

Vaar met Shantae en de Pirate’s Curse!

Over de fysieke release

De game ontvangt een collector’s edition-bundel, waarvan we volgende week waarschijnlijk meer horen. Pre-orders voor de game gaan hier live op 7 december 2018 (10 am ET / 7 am PT).

Nou, het ziet er vast goed uit naast onze Day One Collectors-editie van Half-Genie Hero. Voor de mensen die hebben gezegd dat deze titels geen fysiek exemplaar zouden kunnen rechtvaardigen; heb je het wel eens gespeeld? Het is niets meer dan een klassieker!