Shantae And The Seven Sirens – Eerste gameplay beelden

Shantae And The Seven Sirens – Eerste gameplay beelden

Hongerig naar meer over de komende Shantae and the Seven Sirens? Klaar voor wat in game actie?

Dankzij de mensen van GameXplain hebben we eindelijk onze eerste blik op enkele gameplay-opnamen van PAX West 2019. De demo die daar beschikbaar was, liet nogal wat zien – met de presentatie van een hele kerker, de nieuwe onmiddellijke transformaties van Shantae en de eerste baas van de game ;

video

Neem plaats en doe een vrolijke dans terwijl Ash de favoriete halfgenie-held Shantae begeleidt bij de allereerste demo van haar aanstaande vijfde avontuur, rechtstreeks uit PAX West 2019!

Over Shantae And The Seven Sirens

Nieuwe locaties, vaardigheden en vrienden wachten op het grootste avontuur van Shantae ooit!

Nadat we in maart de volgende game in de Shantae-serie eerder hadden aangekondigd, zijn we trots de officiële titel te onthullen voor de langverwachte actie-avontuur-platformer: Shantae and the Seven Sirens.

Vroeger Shantae 5 genoemd, stuurt Shantae and the Seven Sirens de buikdansende, haar-zweepslagen, half-genie held naar een tropisch eiland waar Shantae en haar vrienden andere Half-Genie bondgenoten tegenkomen, maar ze ontdekken al snel dat er problemen zijn in het paradijs .

Terwijl Shantae verstrikt raakt in de sinistere geheimen van het eiland, zal ze geheel nieuwe dansvaardigheden en instant-transformatie Fusion Magic gebruiken om de niet-lineaire, onderling verbonden wereld te verkennen waar ze meerdere steden bezoekt, verraderlijke labyrinten overwint en gemene bazen bestrijdt. Het spel heeft ook een nieuw verzamelkaartsysteem dat spelers de vrijheid geeft om de krachten van Shantae uit te breiden naar hun eigen speelstijl.

Shantae and the Seven Sirens, uitgebracht op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC en Apple Arcade, is de vijfde inzending in de Shantae-serie, die oorspronkelijk in 2002 op de Game Boy Color debuteerde. Aanvullende informatie over de game, inclusief de distributie , prijzen en releasedatum worden aangekondigd zodra deze beschikbaar komen. Ga naar wayforward.com voor meer informatie over de Shantae-serie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verken een onderling verbonden wereld met behulp van nieuwe Fusion Magic-creatietransformaties, waaronder een newt en andere watervormen!
  • Handgeschilderde visuals in 4K-resolutie (alleen op 4K-apparaten)!
  • Geheel nieuwe personages en terugkerende favorieten zoals Rottytops, Sky, Bolo en de snode Risky Boots!
  • Verzamel en power-up met monster-kaarten!
  • Geniet van minispellen, verkrijg magie en items en ontdek geheimen!
  • Prachtig geanimeerde tussenfilmpjes in tv-stijl!

Shantae and the Seven Sirens zullen in de toekomst Nintendo Switch en andere platforms raken.

Ad