Shantae and the Seven Sirens – Gratis Spectacular Superstar Update live

Shantae and the Seven Sirens – Gratis Spectacular Superstar Update live

Ontwikkelaar WayForward heeft de Spectacular Superstar-update voor Shantae and the Seven Sirens aangekondigd – een nieuwe reeks manieren om van het platformavontuur te genieten. De nieuwe update is nu live en voegt 4 extra modi, extra verhaalinhoud en optionele gemaksfuncties toe aan het avontuur. Het beste van alles is dat de update volledig gratis is voor degenen die de game al bezitten.

video
play-rounded-fill

Spectaculaire superstar

De “Spectacular Superstar”-update biedt vier nieuwe modi: Definitive Mode, Full Deck Mode, Rule Breaker Mode en Beginner Mode, evenals extra verhaalinhoud en optionele gemaksfuncties voor de vijfde en meest recente inzending in de fan- favoriete Shantae-serie.

Shantae and the Seven Sirens, oorspronkelijk uitgebracht op consoles en pc in mei 2020 en op Apple Arcade in september 2019, biedt nu al uren aan actie, platformactie en verkenning – evenals een geanimeerde opening door de beroemde Studio TRIGGER – als Shantae de Half-Genie probeert de geheimen van Paradise Island te ontrafelen. Als Shantae gebruiken spelers hun haarzweep, dierlijke transformaties, dansvaardigheden en Monster Card-power-ups om de dreigende dreiging van de mysterieuze Seven Sirens en de snode vrouwelijke piraat, Risky Boots, te bestrijden. Met de toevoeging van de “Spectacular Superstar”-update zijn er nu vijf manieren om de game te ervaren:

 • Definitieve modus – Een meer uitdagende “director’s cut” met klassieke Shantae-moeilijkheidsgraad, met opnieuw gebalanceerde itemdrops en magieverbruik, evenals intensere eindbaasgevechten en een nieuwe dialoog met de sirenes voor elk gevecht.
 • Full Deck-modus – Definitieve modus met een twist. Begin met alle 50 monsterkaarten om Shantae’s vaardigheden naar wens aan te passen.
 • Regelbrekermodus – Definitieve modus zonder limieten. Je kunt maximaal 50 monsterkaarten tegelijk uitrusten om ultieme kracht te krijgen.
 • Beginner-modus – Definitieve modus eenvoudig gemaakt. Deze gemakkelijke modus maakt het onmogelijk om te verliezen! Perfect voor nieuwkomers of mensen die gewoon de wereld willen verkennen en van het verhaal willen genieten.
 • Legacy-modus – Ervaar de game in zijn originele, ongewijzigde vorm.

Verdere verbeteringen in alle modi zijn onder meer een verbeterde dialoog en de toevoeging van kaartdoelen en gamehints, die kunnen worden in- of uitgeschakeld via het pauzemenu. En voor spelers die nog meer uitdaging zoeken, is het ontgrendelbare Hula-kostuum (dat krachtigere magie biedt in ruil voor een lagere verdediging) in alle modi bruikbaar nadat de speler het spel minstens één keer heeft verslagen.

Over Shantae en de zeven sirenes

Shantae is terug in een geheel nieuw tropisch avontuur! In haar vijfde uitje krijgt de Half-Genie-held nieuwe Fusion Magic-vaardigheden om een ​​enorme verzonken stad te verkennen, nieuwe Half-Genie-vrienden te maken en de strijd aan te gaan met de Seven Sirens in haar grootste, meest opwindende zoektocht tot nu toe! Met meerdere steden en meer labyrinten dan ooit tevoren, wacht een geweldige waterreis vol gevaar en ontdekkingen!

Belangrijkste kenmerken:

 • Doorkruis een uitgestrekte, onderling verbonden wereld boven en onder de zee!
 • Gebruik Fusion Magic om direct tussen nieuwe schepselvormen te wisselen!
 • Buikdans om machines te activeren, gezondheid te herstellen en meer!
 • Verzamel en krachtiger met monsterkaarten!
 • Geniet van minigames, verwerf magie en items en ontdek geheimen!
 • Prachtig geanimeerde tussenfilmpjes in tv-stijl!
 • Geheel nieuwe personages en terugkerende favorieten zoals Rottytops, Sky, Bolo en de snode piraat Risky Boots!
Ad