Shinobi non Grata komt

Shinobi non Grata komt

We hebben nu de bevestiging dat er een fysieke versie van Shinobi non Grata gepland staat, naast het nieuws dat de game naar de Nintendo Switch komt. Flyhigh Works, Studio Pico en Esquadra zijn de creatieve krachten achter het toekomstige project.

Strictly Limited Games krijgt de leiding over de fysieke versies van de klassieke platformgame.

video
play-rounded-fill

Over Shinobi non Grata

Het is het jaar 1838, het negende jaar van het Tenp-tijdperk, en Japan maakt een periode van grote beroering door. Het hoofd van de Oboro Itt-clan, Genba Kisaragi, smeedt een alliantie met de demonen met de bedoeling het Bakufu-regime te vernietigen. Slechts één persoon, Kaina, die afstamt van een lijn van shinobi die gespecialiseerd is in het bestrijden van demonen, heeft de moed om voor hen op te komen.

In dit uitdagende 2D-ninja-actiespel heb je je trouwe mes Murasame nodig als je door de slachting heen wilt komen. Je baant je een weg door zwermen vijanden door gebruik te maken van de zeven shinobi-wapens die tot je beschikking staan, zoals de Shuriken, Kusarigama en Elekiter.

Verover het monster dat op je wacht aan het einde van elk van de vele gevarieerde omgevingen die je verkent, zoals een verlaten heiligdom, een vallei van geesten en een ninjahuis… Wees echter voorzichtig, want ze geven licht omhoog.

Kenmerken

  • Piek 8-bit pixel graphics die doen denken aan de meest indrukwekkende games op de PC Engine en andere games uit dezelfde tijd
  • Gameplay die zowel moeilijk is als doet denken aan de eerdere inzendingen van het genre
  • Elk monster heeft een andere tactiek en behendig gebruik van de ninjatools nodig om te worden verslagen.
  • Soundtrack van hydden Ninja vs. Zombies! heeft muziek die traditionele Japanse liedjes combineert met een chiptune-smaak.

De fysieke basisuitgave van Shinobi non Grata voor de Nintendo Switch is beperkt tot 2.500 exemplaren, terwijl een Special Limited Edition beperkt zal zijn tot 1.500 exemplaren.

De laatste wordt geleverd met bonusmateriaal zoals de originele muziek, een art-folio, een speld, een stickervel en een poster. Beide fysieke edities kunnen op 29 januari om 8.00 uur Pacific Time, 11.00 uur Eastern Time, 16.00 uur in het Verenigd Koninkrijk en 17.00 uur in Europa worden gereserveerd via Strictly Limited Games. In het najaar worden exemplaren verzonden.