Shuntaro Furukawa – Mogelijk problemen met Nintendo Switch-levering in 2022

Shuntaro Furukawa – Mogelijk problemen met Nintendo Switch-levering in 2022

De afgelopen jaren had de wereld te maken met een tekort aan halfgeleiders als gevolg van productieproblemen veroorzaakt door de COVID-19-pandemie, wat gevolgen had voor elk product dat dergelijke componenten vereist, waaronder de Nintendo Switch.

Bevoorradingsproblemen Nintendo Switch

Kyoto Shimbun merkte op dat Nintendo’s president Shuntaro Furukawa zei dat de Nintendo Switch mogelijk in 2022 te maken zal blijven hebben met leveringsproblemen. Volgens Furukawa waren de eindejaarsverkopen voor de Switch behoorlijk sterk, vooral voor de Nintendo Switch. nieuw OLED-model, wat tot bezorgdheid heeft geleid dat Nintendo de vraag mogelijk niet bij kan houden als het tekort aan halfgeleiders de Switch-productie blijft beïnvloeden.

Nintendo Switch-familie van consoles

Nintendo Switch – OLED-model, Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite-gamesystemen. Er is een systeem voor iedereen! Voor gamen waar het hele gezin van kan genieten, overweeg dan de Nintendo Switch. Met draagbaarheid en een assortiment aan leuke games die je allemaal samen kunt spelen, is de Switch een console die iedereen aanspreekt.

Ad