Skullgirls 2nd Encore – Enorme update + Season 1 Pass in januari

Skullgirls 2nd Encore – Enorme update + Season 1 Pass in januari

Het ontwikkelingsteam achter Skullgirls 2nd Encore voor Nintendo Switch heeft onthuld dat er een belangrijke inhoudsupdate en de lancering van de Season 1 Pass van de game op stapel staan ​​voor de maand januari.

Update + seizoenspas 1

Na installatie van de update ervaren spelers die de Nintendo Switch gebruiken hetzelfde niveau van gameplay als spelers die andere platforms gebruiken. Het zal de plaats innemen van de versie die eraan voorafging “met een bijna volledige herschrijving van de codebase van de port, waarbij verschillende fouten werden opgelost die eigen waren aan die versie.” Spelers kunnen verbeterde laadsnelheden verwachten die meer dan twee keer zo snel zijn als voorheen, verbeterde prestaties, een meer verfijnde gebruikersinterface en meer naadloos online gamen.

De Season 1 Pass bevat een aantal personages en verschillende voordelen. Het bevat personages zoals Annie of the Stars, Umbrella en Black Dahlia, naast een personage dat pas in 2022 zal worden onthuld. Daarnaast bevat het Season Pass Exclusive Palette Pack, de originele soundtrack (die nu Annie’s nieuwe tune), en de Skullgirls Digital Art Compendium zijn allemaal inbegrepen (bijgewerkt).

Het is belangrijk op te merken dat Black Dahlia nog niet toegankelijk is op Switch; ze zal echter speelbaar worden op Switch rond dezelfde tijd dat ze beschikbaar komt op PS4. Het begin van het jaar 2023 is een goede schatting voor wanneer dit zal plaatsvinden, maar we zullen in de nabije toekomst een preciezere datum geven.

Op 3 januari 2023 krijgt Skullgirls 2nd Encore voor Nintendo Switch een aanzienlijke upgrade samen met de Season 1 Pass die online komt.

Over Skullgirls 2nd Encore

De meest complete en definitieve Skullgirls-ervaring! Met 14 met de hand geanimeerde personages, een volledig ingesproken verhalende modus, grenzeloze kleurenpaletten en een onovertroffen GGPO-gebaseerde multiplayer-netcode.

De 2D-vechtgame Skullgirls 2nd Encore is verbluffend om naar te kijken, heeft een hoog tempo en heeft veel positieve feedback gekregen van gamerecensenten. De game geeft spelers de leiding over woeste krijgers die strijden in een verbazingwekkende Dark Deco-omgeving. Elk van de 14 volledig originele personages van de game heeft een andere set spelmechanismen en een groot deel van hun eigen persoonlijkheid.

Fans van zowel informele als competitieve vechtspellen zullen ontdekken dat Skullgirls het ideale vechtspel is voor hun behoeften. Inbegrepen zijn een verhalende modus met volledige stemacteurs, verbluffende animatie en muziek gecomponeerd door Michiru Yamane.