Slaycation Paradise – Fysieke release bevestigd

Slaycation Paradise – Fysieke release bevestigd

Merge Games en Affordable Acquisitie verklaarden dat Slaycation Paradise, hun volgende interdimensionale twin-stick shooter, fysiek op de Nintendo Switch zou worden gedistribueerd. De titel zal verkrijgbaar zijn bij grote winkels.

Vorige maand werd Slaycation Paradise onthuld voor de Nintendo Switch. Dit is echter de eerste keer dat we van een tastbare versie horen.

video

Video link; https://youtu.be/N_weLzZxjjI 

Over Slaycation Paradise

Is het tijd voor vakantie? Onze bekwame staf van reisagenten, diep in het centrum van de melkweg, staat klaar om u naar het alternatieve scenario van uw leven op aarde te vervoeren. Verken prachtige en turbulente vakantiebestemmingen met een alles-in-één arsenaal aan vreemde en vervelende wapens voor die volledig geladen vuurkrachtervaring! Met Slaycation Paradise kun je ontspannen en al je problemen oplossen!

Kenmerken

  • Twinstick schieten en Tower Defense! – De beste elementen van beide genres combineren om een ​​interessante en verslavende gameplay-loop te creëren waarin zwermen bloeddorstige tegenstanders op je wachten!
  • Apocalyps, apocalyps, apocalyps, apocalyps, apoca Ontdek parallelle aardes die allemaal door bizarre einde-van-de-wereld-situaties gaan die precies zijn gebouwd voor het grootste amusement voor gezinsvakanties.
  • Vreemde en prachtige wapens! – Geniet van een apocalyptisch wapenassortiment dat alles omvat, van het basispompgeweer en vlammenwerper tot de vreemde en verbazingwekkende kattenwerper, toverstokken en nog veel meer.
  • Maak je eigen Tower Defense-opstelling – De werkelijk geweldige Construction Assembly Turret (C.A.T.-kit), die overal op maat gemaakte verdedigingsconstructies biedt, is gratis beschikbaar voor alle bezoekers. Perfect voor al je verdedigingsbehoeften tegen de zombiehordes! Jouw kat. kit biedt u en uw dierbaren verdere bescherming en garandeert dat u aan het einde van de dag van elke seconde van uw verblijf kunt genieten.
  • Verdien Slaycation Club-ledenbeloningen — Bij Slaycation Paradise geven we graag iets terug aan onze leden. Je verdient Slaycation Club-beloningen terwijl je met ons reist, waardoor je wilde nieuwe wapens en fantastische upgradevoordelen kunt verwerven. Alleen het beste is goed voor onze gewaardeerde klanten!

Er is momenteel geen informatie over een releasedatum voor Slaycation Paradise, maar we weten wel dat het rond de lancering fysiek zal worden verspreid.

Ad