Sol Cresta – Legendary Fighters DLC update

Sol Cresta – Legendary Fighters DLC update

PlatinumGames heeft aangekondigd dat er nieuwe downloadbare content (DLC) voor Sol Cresta is uitgebracht, waarmee spelers vliegtuigen uit eerdere games in de serie kunnen besturen. Het is mogelijk om de CR47 van Moon Cresta, de Wing Galiber van Terra Cresta en de Wing Galiber II van Terra Cresta II te kopen: Mandler no Gyakushuu.

De Legendary Fighters-bundel biedt korting op de DLC die bij de aankoop van de bundel is inbegrepen. Elk afzonderlijk stuk materiaal kan ook afzonderlijk worden gekocht.

video
play-rounded-fill

Digitale contentpakket “Legendary Fighters” voor Sol Cresta

$ 5,99/€ 5,99

Het downloadbare contentpakket “Legendary Combatants” bevat alle drie de bonusvechters van het spel in één betaalbare download. Inbegrepen in dit pakket zijn de CR47, Wing Galiber en Wing Galiber II. Deze extra vechters kunnen worden gebruikt in de Caravan-modus en wanneer de hoogste score voor de Caravan-modus wordt onthuld, is het symbool dat wordt weergegeven het symbool van de gebruikte jager.

Sol Cresta DLC “CR47”

$ 1,49/€ 1,49

CR47, de geliefde hoofdrolspeler van Moon Cresta, is terug en beter dan ooit!

Als je genoeg CR47-emblemen hebt verzameld, verschijnen er vriendelijke krijgers. Net als in Moon Cresta kun je door aan te meren met Fighters II en III meer kracht krijgen.

DLC “Wing Galiber” voor Sol Cresta

$ 2,99/€ 2,99

De Terra Cresta-bewoner Wing Galiber is op wonderbaarlijke wijze weer tot leven gewekt!

Het is mogelijk om te combineren met maar liefst vijf andere jagers uit de hangar om het meeste uit een breed scala aan verschillende aanvallen te halen, net zoals het beschikbaar was in Terra Cresta.

DLC “Wing Galiber” voor Sol Cresta

$ 2,99/€ 2,99

Wing Galiber II stijgt op vanaf Terra Cresta II met Mandler no Gyakushuu aan boord voor alweer een langverwachte missie!

Je kunt niet alleen samenwerken met maximaal vijf andere vechters om formatie-aanvallen uit te voeren en de herkenbare feniks los te laten, maar er zijn ook nieuw toegevoegde en verbeterde aanvallen waar je plezier aan kunt beleven, zoals de Fire Formation Attack, de Formation Schieten, en de Phoenix Rolling Bomber, die allemaal zijn teruggebracht.

Een nieuwe update is gratis beschikbaar voor alle gamers, met uitzondering van downloadbare content (DLC). Naast Stage 1 geeft dit hen toegang tot Stages 5 en 7 tijdens het spelen in Caravan Mode. Hoewel PlatinumGames geen aanvullende informatie heeft vrijgegeven, zou de game ook andere functies hebben die de hele ervaring aangenamer maken voor de gebruiker.

Over Sol Cresta

SOL CRESTA, herrijs uit de as als de feniks en herwin je rechtmatige plek in de zon!

De terugkeer van de neoklassieke opnamestijl!

Aanmeren, scheiden en in formatie komen! In dit schietspel in vrije vorm, geïnspireerd op de schietklassiekers Moon Cresta en Terra Cresta uit de jaren 80, bestuur je drie verschillende krijgers en probeer je de zon uit de handen van het kwaad te rukken.

SOL CRESTA is het eerste deel in de NEO-CLASSIC ARCADE-serie van PlatinumGames, die tot doel heeft de nostalgie en opwinding van oudere videogames naar de 21e eeuw te brengen door moderne technologieën te gebruiken. De docking- en formatiemethoden van de klassieke schietspellen Moon Cresta en Terra Cresta worden overgenomen en verbeterd in SOL CRESTA via het gebruik van een mechanisme dat “free-form docking” wordt genoemd. De Yamato, het vlaggenschip van de Yamato-vloot en bestaat uit de jagers Amaterasu, Tsukuyomi en Susano, kan verschillende aanvallen gebruiken, afhankelijk van de relatieve positionering van de drie schepen. De sleutel tot de overwinning tegen de oprukkende strijdkrachten van Mega Zofer ligt in het succesvol aanmeren, verdelen en reconstrueren van de vloot wanneer dat nodig is.

Tijdens hun meest recente aanval op het zonnestelsel werd de mensheid geconfronteerd met een verschrikkelijke nederlaag door toedoen van het Mandler-leger. Ze werden gedwongen zich helemaal terug te trekken naar Laomedeia, de 12e maan van Neptunus sinds ze de maan verloren en van de aarde werden weggeduwd. Als hun laatste restje optimisme kwamen ze samen om het zonneherstelteam SOL CRESTA op te richten en vertrouwden ze de Yamato, een geavanceerd docking-ruimtevaartuig, toe om de bestemming van het zonnestelsel te bepalen.

– Docking in een vrije vorm

De Yamato, die het goede verdedigt tegen het gevaar van Mega Zofer, bestaat uit drie krijgers. Je begint het spel met een enkel schip, maar als je het juiste object vindt, voegen meer vriendelijke schepen zich bij de strijd om je een power-up te geven! Door te docken en te splitsen kun je de aard van je aanvallen variëren, en door verschillende formaties te gebruiken, krijg je toegang tot een ongelooflijk arsenaal.

– Klassieke opwinding in jaren 80-stijl

De beroemde chiptune-componist Yuzo Koshiro is verantwoordelijk voor de soundtrack van SOL CRESTA. De game is een eerbetoon aan het geluid en de esthetiek van de oudere games uit de Cresta-serie en brengt die arcadekoorts terug terwijl het verder gaat dan simpele nostalgie. Daarnaast is er een tijdsbeperking, een highscore-modus genaamd Caravan, evenals online klassementen.

– De nieuwste moeilijkheidsgraad van PlatinumGames

Wat zou er gebeuren als PlatinumGames, de producenten van actiegames zoals Bayonetta, NieR:Automata en ASTRAL CHAIN, hun best zouden doen om een ​​schietspel te maken? Dit is het juiste antwoord. De graphics zijn van de traditionele stijl, maar de uniciteit en complexiteit van de mechanica en gameplay van de game zorgen voor een unieke en diepgaande schietervaring die met elke volgende playthrough beter wordt.

Ad